Thursday, November 18, 2010

officially unemployed


setelah semusim tak online, sekarang bila online rasa nak nangis. sebab dapat online dalam bilik yang selesa dengan wifi yang lancar tanpa perlu fikir pasal exams lagi. sekarang ni banyakkkk sangat updates yang nak kena baca, sebab ramai sangattt yang update. baru seronok kalau macam ni. sekarang ni duduk rumah cuti lama, nak plan banyakkk aktiviti menarik.



oh ya, walaupun agak ketinggalan, Selamat Hari Raya Aidil Adha buat semua. saya tak sambut, sebab sedang orang meriah makan ketupat makan rendang raya sana sini, saya asya dan puteri berada di bilik sambil algebra linear depan mata. yelah, paper last tu, pagi tadi baru habis. kami beraya pagi hari dengan makan mcD delivery sahaja. sila kesian okay, sebab foodcourt semua tak buka. tapi takpe, seronok juga beraya bersama mereka dengan buku-buku tercinta. tapi takdelah loser sangat sampai tak dapat makan jamuan hari raya ye kawan-kawan, haha. sebab petang tu mak saya datang bawa banyak hidangan untuk dirayakan bersama mereka :)



buat kekasih hati iaitu Azan, selamat menjalani exam yang bakal menjelma. hehe. tu lah, cuti nak dekat tiga minggu baru nak exam. cuti study week awak kan lama, semoga mendapat empat rata ya sayang. i sentiasa doakan dari Kajang Perdana. hee. dan tahniah juga sebab sudah berjaya menjadi pemandu berkhemah yang sah, lepas ni i boleh goyang kaki tunggu you bunyikan loceng kat rumah i, kalau time tu bell buat hal, you jerit lah panggil i. hee.



-sekarang nak baca semua blog yang dah update. babai.

8 comments:

asya yaacob said...

akan merindui mu

*nangis sangat2*

hahaha

acanmunie said...

asya yaacob: sedang merindui mu. *nangis teresak* HAHA.

gH@rd#!e$ p3r!nDu said...

ex rumate !!!!!!
nak windu ugak..huhu..
w0w!..c0mey gle pic dak nerd 0it..ag2 yg pkai spek...hee...:)

Syida Shukor said...

hee hee munieee bestnya dah habis exam ! kita tinggal BI je esok ni huuu .


eh , tumblr tu kita ada follow munie dah :D

diana handsome said...

hahaha ape merindui mu ni ? haa kak munie, betul lah, saya yang last2 bangun lambat, tak kejut akak aljabar pun zzz oh happy holiday !

acanmunie said...

ida: waaaa dah ada blog. bagus2. ok munie dh link ida. hee :)

acanmunie said...

syida shukor: okayy syida. goodluck for bi paper. hee. haaa dh follow? yg mana eh? ok takpe nnti i tgok :)

acanmunie said...

diana: haha, merindui mu? konon cakap slang kelantan pakai mu, mu. hahahaha. oh ya, takpe. akak okayyy je bgun. diana mmg zzz punya. haha:)