Monday, November 1, 2010

my obsession

semenjak dua menjak dan beberapa menjak ni, banyakkk sangat wedding yang i pergi. macam-macam wedding, sekarang ni memang musim orang kahwin ke hape? tapi takpe, best sangat. i sukaaaaaa. cousin rapat i baru berkahwin, dan sabtu lepas i pergi bawa azan sekali. omg, i memanggg suka sangat semuaaaa baju wedding dia. lawa gila! dari dia bertunang, bernikah, dan kahwin semuaa baju dia vogue habis. i nak upload banyak sangat gambar wedding yang i pergi tahun ni, sebab semua wedding cousins i best-best. tadi i bertungkus lumus pecah masuk bilik abang i, cari gambar-gambar wedding cousins i dekat imac, tapi tak ambil lagi. bukan apa, i jarang guna imac, so agak lembab sikit bila nak cari. hee. tapi takpe, habis final ni i akan tunaikan kata-kata i untuk upload semuanya. tak tahu kenapa tiba-tiba suka tengok wedding orang. sebenarnya i suka tengok wedding cousins je kot, yelah sebab tu cousins kita dan kita boleh pergi dekat-dekat dengan pengantin dan tengok. haha. entah lah. apa-apa pun thankyou azan for the watch, i love you :')



lately ni juga, semenjak i beli buku sudoku kesayangan i ni, i asyik dengan sudoku jelah. yelah, i ni kan such a pathetic loner yang tak main facebook, twitter, lookbook, formspring dan segala haram jadah yang lain. so, bila online pon masih bermain sudoku. sekarang ni saya telah berjaya melepasi tahap easy yang mempunyai 20 set. sekarang ni sedang berusaha untuk siapkan set ke 25 dalam tahap moderate. hee. kalau start main sudoku pukul 12 malam, i akan tidur pukul 2 pagi sebab khusyuk main sudoku sampai sanggup stay up bersengkang mata. kan bagus kalau study pelajaran final macam tu -_____-. takpe, kena berusaha lebih. hari ini hari Isnin, so bermulanya study week kami selama seminggu sahaja, dan pagi nanti i akan pulang ke upm. yelah, sebab sekarang i kat rumah. sekarang baru pukul 1 pagi. pagi nanti balik lah upm. okay dah lah, pening pulak nak explain -_____-.


terimalah pantun sekerat dari saya:
semalam pergi pasar malam, okay bye selamat malam!


4 comments:

acan said...

hey comel,iloveyou so muchhh tau sayang! =)

acanmunie said...

acan syg: hey you, i love you too okay :)

lisa said...

weh!!! lama tak jumpa ni wehhhh! rinduuu.

acanmunie said...

lisa: wehhhhhhhhh, hahahha. bila2 nnti contct wey!