Sunday, November 28, 2010

ilovehim. so, what?


you see this guy, he is so annoying. i mean it okay. pagi buta waktu subuh semalam, ada ke patut dia call i marah-marah. and yes, i kalau gaduh dengan dia, memang perang besar ah. sebab i ni suka tengok orang gaduh, macam WWF dulu, tapi sekarang dah WWE ramai orang tak best macam dulu. dialah manusia paling i benci kalau i gaduh dengan dia. betul, takde belas kasihan punya. dia kutuk i, i kutuk dia balik! tapi secara normalnya i akan nangis lah, bukan nangis sebab apa, sebab ngantuk nak tidur malas nak layan dia. haha. selalunya diaaa je nak menang. i pulak jenis tak nak kalah punya. memanggg sakit hati. siapa kawan-kawan i yang pernah dengar i gaduh dengan dia dalam fon mesti tahu macam mana gangsternye i on the fon. haha


TAPI,

apa-apa pun, besar mana pun gaduh, pasti cool balik. bukan apa, sebab i sayang sangat sebenarnya. pagi buta gaduh, lepas gaduh tidur sampai tengah hari, petang dah baik balik. itu sebab lah i sayang budak ni. tapi selalunya i akan paksa dia minta maaf, walaupun dia tak rela sebab biasalah lelaki kan ego tinggi. tapi takpe, i selalu berjaya jatuhkan ego dia. sekasar-kasar mana pun time gaduh, tapi sebenarnya itu semuaaa adalah sebab dia sayangkan i. betul, kadang-kadang tu rasa macam "kau kalau aku jumpa kau azan, aku tarik rambut kau sampai botak!". bukan apa, sebab geram sangat. sebenarnya takde niat pun macam tu, i hormat dia. bukan apa, dia lah satu-satunya orang yang berjaya mengubah i. ya, dari zaman jahiliah ke zaman cerdik-pandai. haha. dan parents i sukakan dia, percayakan dia. sekasar-kasar perangai i pun, dengan dia i jadi lembut tau. haha, okay itu geli. tapi memang betul pun, i kan 'lemah lembut'. kahkah. lastly, i akan tarik dia pergi satu event! yaaaa. tak sabar. harap dapat pergi.



-tapi sekarang dah jarang gaduh, yelah, masing-masing dah tua. tak larat nak gaduh. haha



8 comments:

Anonymous said...

all the best for u guys, so sweet... i'm ur silent reader btw... -nisa

acanmunie said...

nisa: TQ nisa, takdelah sweet. mane ade. haha. btw, TQ for dropping. hee

aja fuzi said...

sweet ah korang. forever sweet.

acan said...

thx so much darl!!
im really really appreciate this entry..
its really shows that how much u love me..
same goes with me sayang,i love you so much till end of my life..
t.care darl.imyily so damn much.

lots of love,
acan =)

acanmunie said...

aja fuzi: alah aja, mane ade. you pun sweet what. hee. btw thx :D

acanmunie said...

acan:
this is how it should be.
barulah aman sikit tak gaduh-gaduh :)
yah, yah, you know that i love you how much right? it's infinity right?
i've told you like a zillion time sayang. take care dear, come home safely. i'll wait for you xoxo.

<333

the niza said...

yeahhh. suka suka! jgn gaduh gaduh. nti cepat tua. ni quote aku klau gaduh. haha

acanmunie said...

niza: betul niza, betul sangat tu. sekarang ni pun dah terasa tua, haha. btw, lama gila tak jumpa kau. rindu betul dkt bdk kecik ni :D