Friday, November 26, 2010

hari ini pagi buta lagi dah bangun, tolong mak packing baju. mak ayah dan adik dah gerak ke Kelantan pukul 6.30 am tadi. ayah dan adik first time ke Kelantan katanya, itu pun convoy dengan saudara mara sebab menghantar cousin bertunang. ahad ni baru balik kota lumpur semula, semoga perjalanan pergi dan pulang dengan selamat. nasib baiklah sebelum mak gerak ke Kelantan tadi mak dah masak rendang untuk kami berempat dirumah. takdelah kebulur sangat nanti.

alang-alang dah bangun awal ni, boleh lah pergi jalan membawa diri seorang diri mencari kain untuk membusykan diri ini. haha. sudah munirah, sudah. oh ya, sebelum terlupa, selamat pagi!




4 comments:

bawangmerah said...

ok, so, aku expect kau hantar postage berupa kek batik dan sepasang baju kurung untuk aku. thanks munie! hahahahaha

acanmunie said...

bawangmerah: ya Allah, high expectation nya dia. ada rezeki, boleh je farahin oi! :D

asya yaacob said...

kenapa tak ikut ke kelantan?hahah

acanmunie said...

asya: sebab sebabbbb, boy kan tgah spm. nanti kesian dia. mak suruh tinggal rumah kemas rumah semua. nanti kang orang kat rumah ni takde benda nak makan. HAHA.