Friday, November 5, 2010

Hana made my day.



jyeah! she replied me. i die. i die. i can't believe i wrote to her. now, i'm so excited. jakun kan? yeah i know. so what, i'm just so happy right now. my bad. haha. i hope i can see her in Malaysia. i'm so gonna tell Azan about this. Thank you Hana, you made my day too.



-sekarang boleh study dengan aman :)

21 comments:

aisyahyusof said...

wah, bestnye.. :)

acanmunie said...

aisyahyusof: hee, best kan. pergi serbu tumblr dia :)

bawangmerah said...

wow!
by the way, dia lawa kan.

acanmunie said...

bwangmerah: tersangat lawa. flawless gilaaaa

izzah j. said...

omg! SANGAT BEST :)

acanmunie said...

izzah: best kan. tu yang jadi jakun sekejap tu :)

Syida Shukor said...

amboiiii gembiranya dia hiks . sekarang baru tahu siapa dia hehe

acanmunie said...

syida shukor: aww, mestilah gembira syida :) kalau nk jumpa borak life mmg mimpi je lah kan :)

aainakona said...

haaa kau gila? aku pon cinta dia tahu! wey bak dtg acc tumblr. nak link kan kau sayang.

acanmunie said...

aainakona: aku dah agak dah, kau mesti tak perasan aku ada post pasal tumblr. hoshhh! waktu kite ym hri tu aku lupa plak nak kasi tau kau. nah, untuk kau si kurus yang aku sayang!

acanmunie.tumblr.com

PUteri said...

hahaha..sukanya semua orang....

acanmunie said...

puteri: mestilah put, i kan minat perempuan je. hehehe:)haha, seram tak?

aainakona said...

okay bebeh tenkiu. kau dah tua ke apa weyh cepat lupa skrg. hehe.

kak beLL said...

wowwwwwwww munieeeeee pon nnt femesssss jugak. hehehe. sbb hana nak jmp munie. huhu. nnt mintak die ajar style latest secare live. hehehe. die mmg best :)

acanmunie said...

aainakona: ye kona, aku dah tuaaaa. kau kan lagi muda dari aku. HOSHHH. haha

acanmunie said...

kak bell: hahaha, takde maknenya femes lah kak bell, Hana just reply je. munie yang excited lebih. huahuahua:)

dobot said...

terbaik kan die? comel gilaaaaaaaaaaa.
CANTIK SANGAT! :)

acanmunie said...

dobot: yuppp, memanggg terbaik! hee

farisha said...

omg! lepas ni boleh cerita dgn munie sbb frsha cerita dgn adk farisha, dia tak layan sbb dia 24 jam ng korean drama n artis dia je -_________- annoying! hahaha

acanmunie said...

okayy pergi serbu dia cepat!

acanmunie said...

haha, okay farisha. boleh sgt! cerita psl dia kan seronok:)