Wednesday, November 24, 2010

bagus



semalam hari pertama SPM pun dah ada soalan bocor. pagi sepatutnya paper 1 BM, tapi kat kedah salah kasi paper, diorang dapat paper 2 dulu. so, dah bocor soalan paper 2 BM untuk novel, budak-budak negeri lain yang tahu apa masuk, boleh lah jawab sambil kunyah kacang. good job.






10 comments:

bawangmerah said...

how come boleh jadik macam tu?
aisey...di mana profesionalisma badan peperiksaan ni?

farisha said...

ok,since it free to connect with you here.nak tanye munie nie. munie pergi tak 13th december maysaa hana yuna extravaganza kat MAP KL,Solaris Dutamas?

acanmunie said...

bawangmerah: ya, tahu xpe. aku pun pertikaikan itu dengan ayah aku.

acanmunie said...

farisha: nakkkk sangat pergi, plan memang mahu pergi. farisha pergi tak? tapi tu ah, munie kena google earth dulu.

farisha said...

farisha pn nak pergi! but i dont know where the hell is that place anyway!biasala org kuat shah alam la plak kn.haha:D

acanmunie said...

farisha: tu ah pasal. ni kena struggle pahamkan jalan. aaaa.

miss asnida hani said...

heh.. sengal2..mende ni kuar berita x?? sebab my friend tatau pon.

acanmunie said...

asnida: haha, no tak keluar berita rasanya. just dikalangan students je. sbb my adik yang cerita, kawan dia kat Kedah text soalan apa yang masuk.haha

Nazura Kamal said...

Sama lah dgn adik saya, kawan dia dari kedah jugak text bagi soalan yg nak keluar ;D

acanmunie said...

nazura kamal: haa, kan kan. samalah dengan adik kita:)