Monday, November 29, 2010

at least


jyeah, tadi dah pergi jalan-jalan tengok kain. ya Allah, kamdar dah stock banyakkk kain baru. suka sangat, rasa macam nak tidur dalam kamdar tu tau. banyak sangat cotton yang comel belaka. dan banyak juga jenis kain yang baru. sekarang boleh mula buat pelbagai DIY. dalam kepala ada banyak idea, tapi tak mula-mula. tadi i telah beli 3 jenis kain, haha. 2 meter, 1 meter, dan 0.5 meter.

lepas tu singgah workshop hantar kereta mak sebab tayar kena paku. terimakasih lah uncle, sebab dia buat seluar i kotor, dem. lepastu singgah kedai faveret i, iaitu 'best mark trading'. i suka kedai ni sebab dia jual bahan-bahan kek, peralatan menjahit. best gila, lengkap ah semua pasal menjahit and kek, semua peralatan dan bahan dia ada. i beli getah seluar, hairclips dan baking powder. lepastu pergi giant, tapi keluar dengan tangan kosong. okay dah. sekarang hujan-hujan teringin nak makan char kuey teow, bukan senang i nak teringin-teringin ni, sebab selalu i makan nasi satu pinggan penuh.


off to the 'man', to the 'di'. bye

4 comments:

Nadhirah S. said...

munie ko buat ap ngn kain2 tu?wuhuu bestnye. nnt post kt blog :P

acanmunie said...

dira: haha, okayy nanti kalau dh siap, aku post okayy :)

zureen nasir said...

munieeee diraaaa
hahahah ;D

acanmunie said...

knape zureen? haha