Monday, October 11, 2010

woo


ini muka terkejut disebabkan yang bawah ni.



terharu pun ada juga T_T, macam nak nangis. sebab ada 'orang yang cacat'.


14 comments:

Qu said...

munieeeeeeee, munie kenal puteri ehhh? ngeee nanti kirim salam kat dia eh ehhh. satu sekolah dulu. :D

+budak gem0k+ said...

hehehe...mate ayu..

bawangmerah said...

aku punya stats pulak ada "esei jenayah ketika bercuti".
macam-macam tol~

nurulSYAFIKA. said...

mata ayu siottt haha. wutever ah munie. ada je kan org dengki kan. btw mata kau mmg ayu, and kau mmg ceria kan. ;p

acanmunie said...

Qu: waaaa yeke. put satu kolej dengan munie, dia amek major math, kitorang amek major statistic, so kitorang memang rapat :) okay nanti munie ckp dengn put tau!:)

acanmunie said...

budak gemok: tak boleh blah kan? haha

acanmunie said...

bawangmerah: ya Allah, memang pelik2 orang search weh.

acanmunie said...

nurulsyafika: kalau ceria tu okay lagi, mata ayu tu macam tettt. kalau mata macam maya karin baru consider ayu -__-

me and you said...

munie!!!
rindu siot kat kauuuuu

acanmunie said...

me and you: paee!!! aku pun rindu kau weh! tak tahu nak borak dgn kau mcm mana. blog kau dah lah takleh nak komen2. haishh. bila mau jumpa ni.

me and you said...

hahahaha.
aku xreti blogging pon senanye ko tahu. tu aku xtahu psl komen or ape2.
ni connection aku ngn bf aku yg jauh tu je.
hahaha poyo siutt

tulah meh r jumpa borak2 nk dgr celoteh ko.
aku kat cyberjaya je ni.
umah aku betol2 depan seri puteri.
dtglah klu senang ok??;)

acanmunie said...

me and you: lahhh kau kat cyber je ke weh. awat tak cerita. haha. cewah, ni yang tak sbr nak jumpa borak panjang lepak2 dgn kau ni. kasi numb fon kau!

me and you said...

hahahahaha.
style2.
nnt ko jgn xdtg tawww
0193686841
num ko??
ko menghilang douuuu
tup2 terjumpa kau kat blog mase aku stalk myraaaa
:D

acanmunie said...

okay aku dah save.:)