Saturday, October 16, 2010

i'm home

leganya dapat balik rumah. bukan apa, barulah dapat baca blog-blog yang dah update. bukan apa, dekat upm wireless macam sakai. semuaaa gambar dekat blog tak dapat tengok. unless siapa yang gambar dari photobucket macam i, baru lah dapat view gambar. sakai kan? i bila tengok blog yang update pastu ada gambar, tapi gambar takleh view, i terus malas nak baca. bukan apa, potong mood lah kan. tapi tadi dah view semuaaaa blogs yang dah update. teehee:)

banyak sangat benda nak cerita, tapi malas. sebab apa ya? sebab dah BASI! oh ter-caps lock pula. maknanya memang betul-betul basi lah tu ya. satu lagi yang buat i takde mood nak update ialah, i takde gambar-gambar event. yelah, semuanya kat hp kawan, camera kawan. hp i kan camera tak sampai 1 megapixel pon tau. sedihkan? tulah, dulu bila dah ada hp yang sangat perfect segalanya ada, camera 5 megapixel semuaaa, wifi, touchscreen ada, keypad ada, ahhhh semualah ada, i gatal pergi tolak kedai amek hp sony warna putih comel kecil sekarang ni. -___-.

bukan apa, sebab hp lama terlalu koprat bagi i, i ni seorang yang suka benda yang lawa, comel, smart, menarik. sebab tu sanggup tolak hp koprat, amek hp yang kalau tengok dah macam mp4. haha. sakai kan? -____-. i tahu memang sakai. tapi takpe i sangat sayang hp i sekarang ni, ramai cakap i sesuai pakai hp sekrang sebab kecik comel macam tuan dia. comel tu tak pasti, tapi kecil macam tuan dia tu memang pasti:) apa-apa pun i tetap sayangkan hp i ni, sebab dia kecil, dia sony walkman, dia macam mp4, dia nipis, dia tak complicated dan terutamanya dia warna putih! owh yeah.

*******

ini minggu lepas, asya dan puteri datang ke majlis tahlil di rumah i, lalu tidur di rumah i. esoknya lalu pergi ke jusco balakong untuk menonton magika. duduk 2 baris dari depan ye kawan-kawan, mendonggak ye kawan-kawan. -____-.

ini gambar time sambutan raya di kolej. tak dapat lagi gambar yang lain. -___-



8 comments:

asya yaacob said...

tangan kte nampak besar gle kat gambar first.HAHAHAHA

acanmunie said...

asya: ya Alla sumpah takde pun. haha. asya asya. tak perasan pun lah, tengok munie betul2, tu ha, bahu tu dah macam nak main ragbi -____-

me and you said...

munie, sumpah kau nampak sweet bertudung.
SANGAT SUKA! ;)
doink doink

acanmunie said...

me and you: paee! terharunya aku dgr. jangan risau, skrng ni aku memang dah bertudung dh pun lah. tiada lagi zaman jahiliah haha:)

adie hamka said...

jusco balakong?? hehehe. cam gilew. :))

best tak magika? komen ckit. hehe.

acanmunie said...

adie: best cik adie. sikit2 nyanyi, sikit sikit nyanyi. dah macam cerita enchanted dah.haha

chenta said...

my cute sis..hehhehe

acanmunie said...

chenta:aaaaa, rinduu kak mashie:)