Wednesday, October 27, 2010

i don't play facebook

so, i just wanna share this videos here. yesterday diana, my roomate showed this to me. haha, how creative people nowadays to create this video. i rasa mungkin ramaiiiii yang dah tengok kat facebook mungkin. tapi takpe, nak share juga! haha.



this is the original video, this old lady as a witness of robbery attempt.


anddddd this one is the backin up song! those who haven't watch this before, i suggest you guys to view it. hahhaha. the songs quite interesting.



-bye

10 comments:

me and you said...

hahahaha.
ngokngek laaa.
aku pon dah xmain FB.
bosan.
u better dont.
lame2 kau makin sakit hati ngn perangai org kat FB.
:D

acanmunie said...

paee: memang tak main pon weh, aku dri awl dh bosan -____-. heee

PUteri said...

ya...suma bnd bosan..dr frenster ke myspace..skg fb...emmm...tp lagu ni...mmg terbaek...mcm suara pmpuan tu..pandai dieorg buat...huhu

acanmunie said...

puteri: tu ah psl, teknologi plus kreativiti, semuaaa benda pn boleh jadi put:)

miss asnida hani said...

hi munie..aku pon x main fb..fb make me sad.:(

acanmunie said...

asnida hani: hye as! hee. lahhh xpe2 jgn sedih2. fb kan, biasa lah tu :) ada je mslh dia.

Mademoiselle said...

hello,shop with us with more quality clothing n self handpicked imported clothing!happy shopping!

http://www.moisellemade.blogspot.com

acanmunie said...

oh okayyyy. thanks:)

AnuarSyahirahNur said...

changed my url munie :D
http://cerascrap.blogspot.com/

acanmunie said...

cera: lahhh patutlah, i toughtyou jarang update. hoshhh :)