Tuesday, October 12, 2010

happy october

i just received a message from my dad and it sounds like:

"tettttt". ok just kidding. it sounds like this:


" An interesting fact about October 2010 is, it has 5 Fridays, 5 Saturdays and 5 Sundays, all in 1 month. It happens once in every 823 years"



-semua orang kecoh sana sini pasal 10/10/10.
-bagi i, 20/10/2010 pun cool juga. hee.
-jangan risau, masih sempat lagi kalau siapa nak kahwin tarikh best.
-banyakkk benda nak update, tapi later lah. gambar je mungkin.
-sekarang ni busy dengan test dan registration untuk sem 4. bye


12 comments:

PUteri said...

xtau lak pasal tu..bila tsk kalender..betol laa..

Anonymous said...

munie,ko lahir 20/10 ke? cool weh.

acanmunie said...

puteri: haaa tu lah pasal, aku pun cepat2 tgok kalendar:)

acanmunie said...

anonymous: oh takdelah, aku lahir 11 julai. baru cool. cewah:)

bawangmerah said...

20/10/2010 - pengisytiharan melaka maju. jemput datang stadium hang jebat.

chop.

jangan pergi sana. pergi rumah aku dulu.

acanmunie said...

bawangmerah: ok cool. bila lah aku dpt smpai rumah kau kan? haishhh

Syida Shukor said...

jangan risau, masih sempat lagi kalau siapa nak kahwin tarikh best.

tolong carikan satu ! *gatal :P

acanmunie said...

syida: alaa dah ada kan kan? haha:)

aainakona said...

munie, mana munie carik gambar2 lawa2 ha macam kuku rainbow tu hihihi sorry lah aina curik gambar tuuuu (buat muka tak malu)

acanmunie said...

aaina: alaaaa curi je lah, tu dari tumblr. kat tumblr banayak gila gambar yang cool gila nak mati:) kena pandai cari lah link tumblr yg best. yang pasal fashion2 pon lawaa.

aainakona said...

oh tumblr mmg best kotttt! tapi tak reti nak search tu je. ada tumblr ke munie?

acanmunie said...

aaina: alaaaa senang je, cuma kena rajin ah click2 link2 tu. pastu view post2 dia. banyakk yg best. aaaaa, tumblr? ada-ada. buka balik acc lama and baru start main. haha:)