Sunday, September 5, 2010

welcome home party

Again, we break the fast at Austin Steak House last saturday. But, this time with azan and adli. it's been two months we never seen each other. Oh God, finally he right in front of my eyes. i can tarik-tarik his nose, and play around with his hair again. grrr. Then, we headed to PKNS. and i bought another new dual colour cotton shawl as cheap as before. come on, the raya is just around the corner, everythings are sales man! isn't that great ha? actually i bought two shawl, thank you azan hee. At the same time, adli wants the pop-pop and i want the comel bunga api. Yeah, i want the bunga api for the photo actually. Since, it's continue raining and we can't find the suitable place to play, we decided to play at bandar tun hussein onn. jyeah, we played at the carrefour's car park since the rain stopped. Besides, it's near to azan's house :)


guess what, i do the eyebrow cadbury commercial while waiting the food. and yes, azan and adli can't beat my eyebrow and they keep on laugh out loud!



like seriously, i fall in love with him like a million times. thank God, we never bored to each other. there is no problem with the distance between us. hopefully we can make it till the end. bersyukur dengan apa yang kita ada sekarang, terima kasih Tuhan:)




-azan loves my new handmade maxi jersey dress. awww. thank you dear




32 comments:

NAA. said...

Munieeee! Maxi dress jahit sendiri ? Cool gila :)

acanmunie said...

NAA: nikkk, a'ah lahhh. tvm! hee. saja try, and then turns out to be quite okay:)

Syida Shukor said...

macam mana u jaga hubungan jarak jauh u munie ? seriously tak ramai yang mampu buat macam tu . will pray you guys the best (:

acanmunie said...

Syida Shukor: thanks syida :) yang paling penting is trust. i pon taktau nak cakap macam mana, hopefully i dengan azan can make it :) i dengan azan selalu slow talk about our relationship, bincang macam mana nak kekal, kurangkan gaduh, sebab dulu selalu gaduh -_- tapi sekarang semua macam dah besar sikit, and takde masa nak gaduh. sekarang setiap pagi dan malam mesti gelak :) takpe, i'll pray for you too okay:)

kak beLL said...

munie..yg shawl kelabu munie pakai dlm pic nih two pieces ke? or munie pakai cam inner tudung kat dlm..then lilit shawl?? u look nice in it. :)

acan said...

sayangg, iloveyou so much tau darling!
hepi sgt dpt jumpa that day.
missyou sayang!! :-)

nurulSYAFIKA. said...

munie, nak kirim cotton shawl boleh tak? aku ada jugaaak. tapi nak dual colour punyaaaa sobs. hehehehe

diana handsome said...

wahhhhhh jahit sendiri. bangganya roommate talented !
okay sekarang jugak nak cerita kat semua orang ! ;D

acanmunie said...

kak bell: aww thanks kak bell. shawl ni one piece je. munie tak pakai yang inner kat dlm, hmm mcm mana eh nk ckp. xpe2, nnti munie tunjuk :)

acanmunie said...

acan: awww, i love you too dear. nanti jumpa lagi tauuu:)

acanmunie said...

nurulsyafika: pka, kat tempat aku beli ni pon stock bnyk dh habis lah, cuba kau try tengok cosmoladies.blogspot.com blogshop ni cool n murah juga, sebab dia ada kedai. cuba usha.

acanmunie said...

diana handsome: waaaa, tak perlu lah. hobby je ni haa:)

nurulSYAFIKA. said...

rightio. thanks bebeh. i love you hehe.
*acan jgn marah*

kak beLL said...

laa pakai one piece ke? nmpk cam two piece. hhuhuu..tunjuk2..nak cari style raye ni. hehehe

acanmunie said...

nurulsyafika: alala ilyt, acan tak marah, jeles je. heee.

acanmunie said...

kak bell: okay kak bell, insyaallah:)

Nadhirah S. said...

aoololololo munie and acan so sweett awwww

acanmunie said...

nadhirah s: alaaa sweet ke weh. alamak, tak rock ah mcm ni -_- hee

NAA. said...

Munieeeeeee, Selamat Hari Raya and maaf if ada terkasar bahasa atau apa apa yang menyinggung perasaan Munie. Take care and have fun ! <3

art said...

anggunnye munie..
adoi..bile bole jadi cm munie?

acanmunie said...

NAA: nikkk! selamat hari raya and maaf zahir dan batin. sorry juga kalau silap kata, terasa hati semua:) rindu kau, take care and have fun juga <3

acanmunie said...

art: ya Allah anggun apenye art. haha. perangai masih sama okay:) heee

zureen nasir said...

munie, comel lah :)
jahit kan satu hehee

acanmunie said...

zureen: alaaa buat untuk dri sendri bole lah, hee. x konfiden la zureen:)

aainakona said...

munie, kau tahu mana nak beli maxi dress ni? yg ni kau buat sendiri eh? tolong weyh aku teringin nak pakai :/

acanmunie said...

aainakona: yang ni aku buat sendiri je kona, yelah, aku ni susah nak cri size maxi yang muat badan aku ni, macam kau, kau tinggi weh, senanggg. kalau kau nak, kat cotton on ada gak,thepoplook.com pon ada juga. cuba kau try try tengok :)

PUteri said...

pasni bwk mesin jahit dtg upm..kita suma jahit sama2..heheh

acanmunie said...

puteri: wakakakaaa bila lah nak jahit tu kan:)

PUteri said...

yelah senang...suma nak handmade maxi kamu tu...kan ada mesin jahit yang kecik tu... siap2 beli kain suma..huhu..

mula2 terpikir apa baju ko pakai tu...tgk kawan2 ko komen...rupa2nya maxi..chantek.. mula2 egt ko pakai seluar yang longgar tu...belt tu seswai sgt... bawak g kuliah chantek tu munie..

acanmunie said...

puteri: wakaka, pergi kuliah cantek, sampai dewan kuliah aku dah serabai. serabut weh haha:)

masturah said...

hey there just found ur blog. OMG ur maxi so cool! like hana tajime love ur maxi aite! =)

acanmunie said...

masturah: thankyou :) btw, i love your tumblr too. niceeee