Monday, September 13, 2010

vlog raya 2010

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN

ikhlas dari kami sekeluarga. awww


ini bukan video i karaoke seorang okay. youtube sakai amek part ni as a video thumbnail -_-



sebenarnya ada ucapan untuk family, friends, followers, bloggers dan azan sayang. malangnya tak berbau, ada error sikit. so, jadi bloopers je lah :)


8 comments:

FatinSyahirah said...

korang ni comellah. tapi kenapa part last tu tak dengar ucapan? :((

acanmunie said...

fatin syahirah: hee thank you:) owh yg part last tu slow sgt suara dia. tu yang takjadi tu. xpe nanti i buat lain.cewah:)

Syida Shukor said...

haha munie you babbling apa last last tu ! tak dengar hehe .

acanmunie said...

syida shukor: haha, tu ah pasal kan. suara slow sgt bila transfer laptop. tu yang i jadikan bloopers je tu. semua tak jadi:)

asya yaacob said...

HHAHAHAHAHAHA

lawak gila ok video tu
HAHA

adui
tak larat gelak

nanti balik upm nak video ni ye.hehe

acanmunie said...

asya: hahahahaaaa, okayyy bole2. tadehal

Nadhirah S. said...

hahahhaha sunpah kau plg lawak munie!

acanmunie said...

nadhirah s: wakakakaa sakai kan aku? hahaaaa