Tuesday, September 14, 2010

vlog hijab

okayyy, finally! i'm not a pro, but i just wanna help for those who asked me. hopefully membantu, niat i nak tolong. benda baik takpe kan? hee.


-sorry kalau agak sakai. hee

23 comments:

farisha said...

i loikeeeeeeeeeee :D

munie! esok nk g ry rmh munie! ng pipot ng mai! tlg laaaaa txt i ke ape ke, txt fifi ke.nak tau u ade ke tak! hahaha

asya yaacob said...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaa i like.bagusss!

tp tak beli2 lagi selendang tu T_T

teyhaaa said...

comel gila hang buat tutorial takdak suara :)

acanmunie said...

farisha: omg! yeke yeke! bole2. tapi i kne sure kan dulu dgn parents i, sbb esk juga i balik shah alam raya rumah wan pulak. xpe, papehal i txt u esok:)

acanmunie said...

asya: asya tolong ah beli. hee

acanmunie said...

teyhaaa: tak mampu nak kuar kan suara lah teyhaa. haha:)

bawangmerah said...

heee...sekejap nya tutorial hang. malu nak hadap kamera lama-lama kah? hahahaha

nurulSYAFIKA. said...

eksaited je kan muka nak tlg org. haha. nice one munie (:

acanmunie said...

bawangmerah: tu ah, ingatkan nak pendekkan lagi, biar less than one minute. panjang2 tak bagus, nanti org nak tggu tgok lama sangat :) biar pendek dan padat.kakaka

acanmunie said...

peeka: tehee. tahu xpe:)

Nadhirah S. said...

fiwittt munie dah jadi model lah HAHA

Nadhirah S. said...

fiwittt munie dah jadi model lah HAHA

acanmunie said...

nadhirah s: ya allah, apekejadahnya model pulak. tolong ajar je weh:)

Anonymous said...

perghh..munie...hbat r skng..kihkih
like..like..supp0rt2x..t kac lak
versi0n yg de s0re aw..huhu..(◕‿◕✿)
p/s: 1st tyme cmmnt nie..ahaa!!!..urm..ble gknyer munie nk jht beg ae..(thinking)..=.='..huu
~ur ex rumate 09/10..mish u beb..:)

acanmunie said...

anonymous: eh, ida eh? hee. jahit beg, alamak dh malas ah. malas gila. nanti2 ah kot, xtau ah buat lagi ke tak. haha. btw, selamat hari raya maaf zahr batin:)

Anonymous said...

hahahahah..pndy p0wn munie..:)
0wg tade bl0g cmni r..sje je tsting
cmmnt nie..bkn rti p0wn..huu..
urm..x uat..tape r..nk uat cmne n..:(..kihkih
"MELAWAK x selalu tp MESRA...",
"Senyuman x MANIS tp IKHLAS... ",
"msj x kerap tapi INGAT... ",
รεlﻪოﻪէ hﻪгﻨ гﻪկﻪ ﻪժﻨlfﻨէгﻨ ოﻪﻪF չﻪհﻨг ռ ъﻪէﻨռ....^_^
p/s :kem slm kat mak..♥♥

acanmunie said...

ida: awww terharunya ayat tu, comel :)oh ya, kirim salam kat mak juga:)

diana handsome said...

wahhh !! nak belajar ! nak belajarrr !!

acanmunie said...

diana: alaaa satu bilik, tadehal lah:)

yuyun said...

klo selendang mcm tu,ade jual ek?ktne?tu bkn selendang biase kn..

acanmunie said...

yuyun: adaaa, tu selendang kain t-shirt cotton. hmmm, kalau kat kedai tak tau lah kedai mana ada jual. sbb yg ni pun beli dkt pkns bangi sebab time raya ada booth2 raya tu. skrg tak tau ada lagi ke tak. kalau blogshop tu banyak gak kot yang ada. salah satunya cosmoladiess.com

Syida Shukor said...

yeaaaaay ! munie pun ada vlog dia hehe . thanks hehe

acanmunie said...

syida shukor: alaaa vlog sakai je lah syida. hee:)