Thursday, September 2, 2010

teaser raya

Selasa lepas, i dan girlfriends tersayang (awww) telah bersama-sama meneyrtai jamuan berbuka puasa bagi batch kami di dewan yang hanya 7 langkah dari bilik i. serius, i dah kira, memang 7 langkah -_-. we all plan untuk pergi sebab lepas ni cuti raya dah tak jumpa, semua raya jauh-jauh. padahal 2 orang je yang jauh. tapi takpe, semangat ke girlfriend-nan mesti ada. wajib ada. hari-hari i di upm sentiasa ceria bila mereka semua ini ada, (adie takde sebab balik rumah). bukan sekadar ceria, naik gila pun ada. ini juga sebagai teaser hari raya nanti :)


ini dia potrait sisterhood yang paling i suka, siapa kata i takde kakak haa? ni semua kakaks i tau. sorry lah geng, i terasa muda pula -_-


tuan punya blog wajib ada, WAJIB. nanti azan marah (alasan).


ni akak lolipop biru i, hp dia comel macam tuannya. (asya duit raya jangan lupa). hee


ni akaks i, kak nad dan kak zureen. semua comel lote okay. (duit raya rm10 pun okay tau
korang) hee


ni akak puteri, awww nama dia ayu macam tuan dia. tapi yang sebelah tu cacat. biasalah, dalam dunia ni tiada yang sempurna kan. kesian T_T


ini pula akak hermira, dialah poser paling banyak reaksi. dia boleh buat reaksi ayu, ganas, gila, sedih dan gembira dengan hanya sekelip mata sahaja. cool kan?



SEMANGAT RAYA DAH BERMULA. TEASER INI IKHLAS DARI KAMI SEKELUARGA.

nantikan kemunculan HARI RAYA di pawagam. (kepala hotak kau munie, kau ingat ni movie ke apa!) eh eh, tak tak. nanti kan kemunculan HARI RAYA dan entry hari raya dari saya. bye.


14 comments:

asya yaacob said...

duit raya rm2 je la ye?HAHAHA

best tgk gambar besar2.hehe

zureen nasir said...

HAHAHAHAHAHA
sumpah cool gilaaaa !
tak sabar nak raya

tapi duit raya rm 10 tak mampu lah
hahaha

tough lady :) said...

amboiiiiiii. ni die perantau2 di kota ye. siap ade video slm perantau lg......bravoooo. korang mmg hangat. huuuuuu :)

bawangmerah said...

ok, aku tunggu entri raya kau.

acanmunie said...

asyaacob: best kan, asya pun buat ah. hee

acanmunie said...

zureen nasir: okay okay, tak sabar nak raya nk kumpul duit raya, aaaaa

acanmunie said...

tough lady: alaa kak bell, xdelah hangat mana. hangus ada ah. oh ya, perantau kota tak sedar diri kami ni smua. haha

acanmunie said...

bawangmerah: okay farahin, aku pun tunggu entri kau. hee

PUteri said...

ok..akak bg rm1 je kat munie..budak kecik xleh main duit banyak2

acanmunie said...

puteri: waaaaaaa tak aci mcm ni. hee

zureen nasir said...

setuju dgn putput ! ;DDD

acanmunie said...

zureen: aaaaaa tidak!

Anonymous said...

munie.. wt lah tutorial nk pki selendang tuh.. lawa la..

acanmunie said...

anonymous: thanks, tapi kannn. i maluu ah, i takde ah pndai sgt. xpe2, nnti i share kan video2 yang inspire me :)