Saturday, September 18, 2010

quick update




sementara parents rancak berborak. i jadi hyper dalam rumah azan. memang sakai habis. adli siap amek video i jadi jumper. hilang sana sini. azan pula sibuk fokus apa yang parents i bual dengan parents dia. i memang sakai semalam kat rumah dia. padahal kat depan tu ada abang and adik dia -_-.


oh ya, parents azan dah sampai. bye! i ikut hantar azan pergi UTHM! ya Allah, excited ni. first time nak pergi sana. parents i takde, balik melaka ada orang kahwin, baru je gerak. okay bye! :)


10 comments:

Nadia Yusoff said...

Hey. (:
Slalu aku jd silent reader je. Tp bila terbaca perkataan "UTHM", jd terkejut jep and terus nk komen. Hehehe... Btw, aku student UTHM jgk. (: Mahu anta bf ke UTHM ek? Then, welcome to Parit Raja. Hehee... Slalu bc blog kamu and ni 1st time komen. Kalu rajin, singgahlah blog aku. (:

mYbLoGiesToRy said...

suke la tgk u guys nie,.
cute :D

niza dan niza. said...

serius happy dgn hdup u munie! yess, pray a lots eh. rindu nak dengar kau membebel. err, aku tgk xdlah sakai sgt, masih sama mcm 'saya munirah. panggil munie.' time form 4! imy :)

acanmunie said...

nadia yusoff: waaaa thank you so much nadia :) i dah tengok dah blog you. u uthm jugaaa. hee. terima kasih tau!

acanmunie said...

myblogiestory: ya Allah biasa je :)terima kasih awak:)

acanmunie said...

niza: omg imy tooo lah niza! rindunyaaaaaa. bila lahh dapat jumpa ni kan -_-

Anonymous said...

salam...hye u...nak tumpang tanya...u li shawl cotton katne ea??i adew cari,tapi susah nak jumpew la...penat da mencari...huhhuhu...i beli pown on9 punye...so mcm xley nak pilih2 kan..plz...thanx..

Nadia Yusoff said...

hahahaa..yep2..uthm jgk...btw, u kwn Zati Alyani kn? (: She's fren of mine too. Masa kat skola menengah dulu. Jmp die ckp i kem slm ek.. (:

acanmunie said...

anonymous: i beli pun dekat pkns bangi je. tapi tu time nak raya, skrg ni tak tahu lah ada ke takde. tempat lain i tak tahu lah, mebi u should try jalan tar kot:)

acanmunie said...

nadia yusoff: owh zati tu i knal time matrix, dia klasmet rumet i. tapi kitorang start frens pun thru blog. hee. btw, i x jumpa dia pun, sbb i upm, dia uitm shah alam