Tuesday, September 21, 2010

back to study



sekarang ni kami sudah berada di universiti masing-masing. seorang di batu pahat dan seorang di serdang T_T. tipulah kalau i di serdang tidak risau dan rindu akan Azan yang jauh nun di sana. masing-masing akan sibuk dengan tugasan dan exam yang bakal menjelma. tak sabar dah nak habis sem 3 ini. cepatlah habis degree, please.

kalau Azan selalu risau kalau lelaki cakap-cakap dengan i di upm, i pun turut sama risau kalau perempuan di uthm sana -__-. pernah dulu seorang kawan perempuan i di uthm, i cakap dengan kawan i tu tengok kalau ada perempuan kat sana yang cuba gatal, tetapi harapkan pagar, pagar makan padi. kawan i ni pulak yang pergi gatal, contohnya: jumpa Azan kat cafe, dia pergi tegur "hyeeee Azannnn." memang kepala houuutak dia. dia ingat dia kawan dengan i (taklah kawan rapat kamceng stock bff!) dia boleh ah nak macam tu dengan azan i.

lepastu azan call i, dia cakap dekat i, "kenapa dengan budak ni, jumpa i je nak tegur-tegur, gedik betol. malu gila i." -____-. tu lah, padan muka dia. azan memang jenis tak suka macam tu. dengan i je dia okay. teehee. lepas kejadian tu, i tak contact lansung dengan perempuan yang harapkan pagar, pagar makan padi tu.

percayalah, apa yang i lakukan ni semua, dengan cemburu sana sini, risau sana sini pasal azan, control kawan sana sini, ini semuaaaa kerana azan yang jaga hidup i macam ni. dan secara automatik i pun kena jaga dia macam tu. sebab tu lah, kau orang tak pernah tengok gambar lelaki lain dalam blog i, selain azan dan family i. haha. i still boleh hidup bahagia :)




haha bye-

18 comments:

zureen nasir said...

nice dress munie :)

acanmunie said...

zureen: aww thankyou:)

kak beLL said...

study study study. pejam pejam dah habis dah degree..hehe

LEO SHOP said...

hello come visit us for casio gold vintage :)

zureen nasir said...

pakai bila dgn azan je eh ? dgn ktrg tak pun huhu

+budak gem0k+ said...

alolo..so cutela munie..

Anonymous said...

munie..i ni silent reader u..mmg slalu la bukak page u..u ngan azan mmg sweet couple la.....suke sgt bile bc cter2 u.....kawen jgn lupe jemput ye......=))

acanmunie said...

kak bell: tu lah pasal, tak sabarnya nak habis degree macam kak bell:)

acanmunie said...

LEO SHOP: orait:)

acanmunie said...

zureen: aww, nanti lah i pakai. kekasih orang fist tengok. tunggu kekasih comment sakai atau tak.teehee

acanmunie said...

budak gemok: alamak malunya. haha:)

acanmunie said...

anonymous: awww thank you so much. tak sangka pulak. tehee. okay, kahwin nanti i jemput thru blog. hee -__-

zureen nasir said...

lah kekasih tak komen lagi ke ? huhu

acanmunie said...

zureen: dah, dia dah komen dah. dia sukaaa. naseb baik dia tak cakap sakai tau:)

aja fuzi said...

wah, i mmg fakkk habes kat member yang cenggitu.

btw, nice maxi. boleh buat jual dah. heeee :)

zureen nasir said...

hehe okay la tu munie :)
green light :D

acanmunie said...

aja fuzi: waaa sama lah dgn i. hee. alaaa i tak berani ah nak jual:)

acanmunie said...

zureen: memang boleh pakai, masalahnya munie ni ha. malas. wakakaka. nanti munie rajin2 kan diri bawa maxi tu ye:)