Sunday, September 12, 2010

aidilfitri 2010

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN BUAT SEMUA!

ya Allah, lembab sangat i nak update blog ni -_-. busy melayan tetamu mungkin. i malas nak cerita banyak. gambar je lah ye. 1st raya orang datang rumah, 2nd raya kitorang jalan seharian, 3rd raya duduk di rumah lagi. tapi gambar semua untuk 1st raya je:)


maaflah, muka sakai sebab terkejut azan datang raya :)

selamat hari raya, maaf zahir batin buat parents i yang tercinta :)

oh okay parents i busy melayan family azan :)

itu dia tetamu hari raya pertama i. hee

ayah i suka nak snap bila azan jeling-jeling tau. i suka sibuk dekat family azan tau:)

tengok wan i, rilex je kat belakang tu, yang azan suka buat muka poyo macam nak kena belasah dengan i.

i suci dari shisha okay. jangan harap azan dan family i kasi i hisap, dan i memang tak hingin pun. i pun tak tahu kenapa mak i letak benda tu kat situ -_-

okay bye azan. tengok tu dia seronok mak i hadiahkan baju melayu raya grey untuk dia. warna faveret kami tu :)


12 comments:

Anonymous said...

munie,cantik nye u pki shawl tuh... npk mcm senang je. mcm mane leher 2 bleh kemas je tertutup?? bleh u buat tutorial x?

acanmunie said...

anonymous: thankyou:) alaa, i pakai biasa je tu. memang senang pun, hmmm i nak buat tutorial, i pon tak pandai sangat, tak hebat pun. nanti i cuba tolong ya:)

Anonymous said...

munie syggg :) i miss you! cantik sgt di hari raye! hehe! frsha tak boleh pkai hijab cmtu, tembam gile pipi i yg gebu ni~ hahaha

anyway, selamat hari raya, maaf zahir batin ye :)
xoxo gf :)

-farisha-

acanmunie said...

farisha dear: omg imyt gf! selamat hari raya maaf zahir batin juga ya:) btw, you pakai apa-apastyle hijjab pon lawa tau. serious i puji ni:) tetap comelll:)

Anonymous said...

yang bahagian pendek 2 i xtau nk buat mcm mane. hahaha.

acanmunie said...

owh, alaaa camne eh. i dah buat video. nanti i upload. i cuba tolong k:)

asya yaacob said...

selamat hari raya siti munirah
HAHA

eh jum raya rumah adie
;)

acanmunie said...

asya: selamat hari raya maaf zahir batin asya:) okay kalau tade hal, orait saja:)

PUteri said...

hah...aku nampak azan...tapi aku lebih berminat nan adik ko yang comel tu ( haha Psycho gila).. xdala..teringat ko cte sal adik ko...t ckp peminat die kem salam.haha stalker habes

acanmunie said...

puteri: memanglah, azan aku punya. harhar. kau boleh jadi bdk saiko weh:)

PUteri said...

haha..tu adik ko adli ae??? t ckp nan die lau aku bwk kereta..tahan la...hehehe... ok pu3 stop it...(mengarut)...lawak la..teregt adk ko tu...

acanmunie said...

puteri: put dah mula mengarut T_T