Sunday, August 29, 2010

we do the western.

last night, we break the fast at Austin Steak House, ss7, bandar baru bangi.


asya and munie.


kak nad and puteri.


ni semua muka yang tak sabar nak cuti raya, dan menikmati chicken chop dengan membayangkan itu adalah ketupat, rendang dan kuih muih berbuih -_-


i love this picture because it seems like there is a fireworks behind us. HAHA. okay tak-tak, mercun pop-pop pun okay juga -_-


ain't we look damn happy? or it just me? haha
otot! bak kata asya. tak bole blah. haha


the real kenyang faces! before ni semua kenyang makan numbers sampai nak muntah baca notes lecture. aaaaaaa.


before-after. we grew bigger after dinner!


okay this is it, the Austin steak house. ya Allah, sampai lampu pun dah tak nampak yang 'tin' tu.


then, we headed to pkns, bangi. ada jual-jual for raya and i bought the cotton shawl, cheap yaw! i nak pergi pkns lagi untuk beli color lain. T_T



12 comments:

zureen nasir said...

oih best nyeee tak ajakkk T__T

acanmunie said...

zureen: lah, zureen kan keluar T_T

Nadhirah S. said...

munirahh bile nk buka ngn kite nii majuk ahh cmni

acanmunie said...

nadhirah: alaaaa kite nak, kite nak. jom lah. :)

zureen nasir said...

oh bestnye mkn steak jeles betul hee

acanmunie said...

zureen: alalaa, xpe nnti kite gi sama sama k:)

Syahirah Anuar said...

muniee!!! sedap x? mcm nk try je next time. hee

acanmunie said...

syahirah anuar: sedap, okay lah dengan harga yang tak mahal sangat. murah je. try lah cera:)

asya yaacob said...

lepas ni kte try yg restoran yg besar tu pulak ye

acanmunie said...

asya yaacob: okay cun, tapi yang mana satu? yg kat depan tu je eh?

zureen nasir said...

munie : cotton shawl tu munie beli bape ringgit ? zureen ingat nak beli jugak . sama ada kaler purple o pink :)

acanmunie said...

zureen: beli beli :) dia jual rm25, tpi hri tu beli dua dpt rm22 satu :)