Tuesday, August 24, 2010

raya fever


i just can't wait for the long holiday and azan to come back home. because i will drag him to many places and shops, to buy this and that. lastly, i miss bundle kajang. we should go and visit them azan. so, please and please come back as fast as you can. am just so excited.



dataran pahlawan, malacca. -2008

12 comments:

zureen nasir said...

dataran pahlawan :)

Anonymous said...

bundle kajang kt mane?

acanmunie said...

zureen: eleh suka lah tu:)

acanmunie said...

anonymous: kajang ada banyak, dekat jalan reko ada, dekat bangi pun ada juga.

farrah said...

apesific kan lagi bundle tuh munie. na usha2 jugak

zureen nasir said...

hehe sonok kan baring2 kat rumput tu :) hehe . canteq pic munie :)

acanmunie said...

farrah: okay, tapi yang skrg ni i tak sure dia ada lagi or tak, dulu ada satu ni mmg terbaik, dekat dengan ktm kajang, tapi i rasa dah takde ah kat situ. yang latest i pergi dekat jalan reko, dekat yang depan station bus tu, station bus kajang kot tu, tapi kat reko lah, kat depan tu ada deretan kedai. salah satu kedai tu ada kedai bundle, time i pergi tu best gak ah, banyak dress vintage, azan pun dpt satu jeans yang cutting best. you try lah cari. satu lagi dekat bangi yg i pernah pergi, dia tepi jalan, yang bangi tu i tak tahu ah seksyen berapa, nnti i konfem kan balik. dan ada lagi, tapi i tak tahu nama tempat, xpe nnti papehal i share lah. :)

acanmunie said...

zureen: hee a'ah seronok rumput karpet dia. dah lah warna lawa. heee:)

Syida Shukor said...

bundle kajang ? macam best je gaya u cerita tu :D

amboi , ini mesti tak sabar nak shopping ni ! hee hee

acanmunie said...

syida shukor: a'ah bundle mmg kajang dulu byk yg best, skrg ada yg dh takde. i pon dh lamaaaa tak pergi bundle. tu yg rinduu tetibe. haha. owh ya, raya i memang tak shopping apa-apa lagi. tunggu azan balik:)

Nurulbadiah Lai said...

dear...u look so sweet together..:))
love it....

acanmunie said...

Nurul: awww, thank you so much dear:)