Monday, August 23, 2010

part of my

wishlist.

i adore the way Vanessa Hudgens styling the maxi jersey with just a piece of belt. she's so pretty! i wanna faint -_-

i love nichole richie in this maxi jersey. she's so stunning!


ain't this look comfy to you? yes to me :)


it's HANA! omg, she's the most adorable hijabis i've ever seen. i love what ever she's wearing. i bet everyone love Hana too. this is what i call hot, always pretty without showing off her skin. nextime, i'll make an entry for her.



12 comments:

zurynn nasir :) said...

zureen pakai buat tido je munie haha
nak pakai kat luar zureen tak confident lah .haha

acanmunie said...

zureen: alaaa try je lah zureen. it's trendy lah. skrg tgah up.:)

zurynn nasir :) said...

haha zureen gemuk lah . haish . bilaa lah nak kurus ni

acanmunie said...

zureen: tak gemuk lah zurin oi.awak tu dh lah tinggi.

zureen nasir said...

haha munie pakai dulu nnt zureen follow :) amcam ? hehe

acanmunie said...

zureen: eh tadehal, munie dah pakai dah lah zureen, tapi tu time keluar. cuma kat upm mcm malas. hahahaha.

zureen nasir said...

haha ye ke ? lah tatau pun . mesti comel :) hehe

acanmunie said...

zureen: alaaa biasa je lah. :) ni nak cri yg best2 punya kain. susah betul haish.

zureen nasir said...

hehe kain yang best cmne? nnt tunjuk dekat zureen ok ? :)

acanmunie said...

zureen: okay takpe, nnti kita cerita ya. :)

zureen nasir said...

okay :)

acanmunie said...

:)