Friday, August 20, 2010

do you?

you percaya karma tak? yelah, what goes around, comes around, what goes up, must go down. bagi i, i percaya dengan karma. kalau contoh misalnya kau buat fuck dengan hidup orang lain, no wonder one day nanti hidup kau akan jadi fuck juga. macam i dulu, i gelak kan asya sebab dia nak tergolek, tapi dia tak tergolek pun, tapi i gelak lebih-lebih, lepas 2-3 minit i gelakkan asya, i yang tergolek. serious tak tipu, asya yang gelakkan diri i pula.

sebagai contoh lain, ni contoh memang i fuck dengan orang macam ni. kalau you amek laki orang or boyfriend orang, no wonder satu hari nanti you dah kahwin beranak pinak, laki you yang tinggalkan you sebab amek bini orang lain. Allah Maha Kuasa kan. takpun, kalau you curang dengan boyfriend you dimana you ada lelaki simpanan lain contohnya, takde hal lah satu ketika nanti boyfriend you curang balik dengan you, dan rupanya you ni simpanan nombor lima dia. takutnya.

secara jujur dan ikhlas di bulan Ramadan ni, i nak buat pengakuan. i memang fuck dengan orang macam ni. lagi-lagi kalau benda ni jadi dekat diri sendiri. oh ya, benda ni pun amat di tekankan kepada lelaki yang selalu jadi orang yang memang i benci atas sebab-sebab fuck macam ni.





-jangan salah tafsir 'fuck' tu, itu hanya menunjukkan betapa benci atau hinanya sesuatu benda itu. itu saja. jangan kampung sangat tau pemikiran tu. i tahu ni bulan Ramadan. semuanya bergantung kepada si pembaca itu sendiri untuk mentafsirkannya.


16 comments:

zureen said...

setuju !

acanmunie said...

zureen: yahhh!

zurynn nasir :) said...

rugi munie tak ikot . ktrg karok tadi . hebat gilee asya ! haha

bawangmerah said...

entri ni lagi senang faham bila aku tukarkan sendiri (maksudnya, membaca dalam hati) perkataan "fuck" kepada "benci".
ok, got your point :)
salam ramadhan, munie!

acanmunie said...

zurynn nasir: alaaa xpelah, kali ni biar zureen pulak rasa, setiap kali karok dali dulu, asya memang yang paling hebat. munie ni siap jadi backup dancer dengan dia. wakakaka. normal lah asya macam tu kan:) baru seronok. teehee

acanmunie said...

farahin: ya, person like you memang sure boleh faham what i meant. itu sebagai note kepada mana tahu manusia yang agak kurang atau susah menerima perkataan tu ke kan. teehee. salam ramadhan too farahin!

zureen said...

haha seronok gilaaa ok ! haha asya asya . nnt tanye lah dia nape mase dlm bilik tu dia nak cium pintu hahahaha adeh sakit perot :DD

asya yaacob said...

HAHAHAHAHA part jatuh tu tak leh blah

yeah what goes around.comes around!

ThE AfaIzA's fAmiLy said...

takutnyer..seramnyer..lawaklaa korunk ni....

acanmunie said...

zureen: haha, dah tau dah kenapa, smlm dia citer, sebab dia terlanggar wire mic, tu yg sampai nak CIUM PINTU tu. heee:)

acanmunie said...

asya: yelah, memang takleh blah. sampai lebam lutut ai tergolek okayy:)

acanmunie said...

puteri: laahh, apo yang lawak sangat ni put? heeee

ThE AfaIzA's fAmiLy said...

yela perkataan korunk yng "takutnyer" "seramnyer"..tapi sebenarnye xd pape...

acanmunie said...

puteri:wakakkaka. yelahhh. weh, aku nk comment blog kau asl xleh ye? adush. nak try lagi

teyhaaa said...

takut gila kalau dapat tau sebenarnya kita ni gf number 5 dia.memang menangis lah weh. Huhu.

acanmunie said...

teyhaa: tu lah, memang putus hubungan selama-lamanya lah.hee