Saturday, July 24, 2010

susahnya nak cari orang yang boleh mengajar melukis. someone yang muda dan cukup bagus bergaul dengan kanak-kanak sambil mengajar melukis. boleh membuat kelas menjadi seronok. anyone yang sebagai part-timer. anda mungkin? haishh. susahnya.

10 comments:

lisa said...

wah best. tapi aku tak pandai lukis wehhh.. :)

acanmunie said...

lisa: alaaaa lisa, kalau pandai pun, kau jauhhhh sana. wakakaka

zurynn nasir :) said...

nak buat ape munie?

acanmunie said...

zurynn: alaaa, untuk kelas melukis :) ramai orang nak hantar anak diorg belajar melukis kat gallery. dari bangi lagi, tapi tulah, xde org yang boleh mengajar.

zureen said...

munie kan ade . hehe

acanmunie said...

zureen:

hosh. xde maknenya zureen oiii.
:)

Syida Shukor said...

i tak pandai melukis . tapi i boleh entertain kids . ada job tak ? tehee

acanmunie said...

Syida Shukor: awww,bole jadi cikgu tadika lah ni. hee

Syida Shukor said...

tehee . mama i salu ajak pegy tadika dia tapi suruh ajar budak which i tak reti huuu . tapi kalau i nak main dgn diorang bolehlah hehe

acanmunie said...

Syida Shukor: hee, mcm tu you ajar diorang sukan je lah. mesti best
:)