Tuesday, July 6, 2010

sunday.
-jumpa, masuk kereta je dah gaduh (my bad)
-went to saloon, tapi ramaiii.
-azan haunting hadiah for me, tapi i tak tahu i nak apa sebenarnya.
-he planned nak beli teddy bear.
-yeah hell no, i cakap tak payah. (tak minat)
-i ni merepek gila, instead of beli teddy bear, i nak sweater lah, perfume lah, selipar lah, kasut lah apa lah. so, hold on dulu. kena pilih semua tu betul-betul.
-btw, thanks for the cute lil' butterfly ring azan.

monday.
-my mom suruh azan datang rumah, hantar i pergi saloon.
-pukul 9a.m dah ada depan rumah, dan i tido lagi. T_T
-nasib baik ayah kejut i. haishh. awal sangat.
-azan is the best! sebab sanggup tunggu gf berjam-jam kat saloon.
-itu yang buat dia lain daripada yang lain. i lef yu!
-kalau pasal rambut je, dia memang berminat gila.

tuesday.
-bangun awal nak ikot ayah hantar adli.
-penat-penat dah siap, sekali ayah baruuuuu je pergi. demmit.
-azan ajak pergi mid.
-tapi macam malas, hmmm tengok lah dulu.

wednesday.
-okay dah deal dengan mak, kitorang 4 orang nak tengok movie.
-sharp pukul 8pm mesti dah gerak. sebab adik-adik i esok kan nak sekolah.
-azan, munie, adli, saufi.



actually, takde benda nak update. malam-malam tak boleh nak tido, sebabbbb pikir siapalah yang bertuah dapat satu bilik dengan i ni. junior ke? atau sama batch ke? atau senior ke? al-sumpah lah takot dapat yang perangai pelik-pelik or tak baik. T_T

No comments: