Sunday, July 18, 2010

owh, malam semalam tak dapat pergi tengok MTB. sebab i kat rumah, dan parents i balik lewat. so, tak dapat hantar i. kolej mana lah yang menang tu. kalau time batch i dulu, tengok MTB macam tengok konsert. kiri kanan depan belakang orang jerit sorak-sorak. macam nak retak dah gegendang telinga ni ha. okay petang nanti nak balik kolej dah. macam biasa, belum tentu dapat online atau tak. T_T





2 comments:

zurynn nasir :) said...

munie , tak rugi jugak lah tak tengok MTB hahah
this year mmg tak mcm sem kite lah as tak mcm konsert sgt pun . haha

well,
1st : k17
2nd : kossas& kmr
3rd : K5 ! weeewitttt . hee

ha full result . haha

acanmunie said...

awwww, thank zurin
:)