Saturday, July 10, 2010

entri virus

niat i semangat nak start new sem, dah hancur. i dapat mc for the whole week. so, tak payah pergi kelas. tapi i sedih, harap-harap lecturer tak masuk kelas dan tak start mengajar lagi, please. ni semua disebabkan chicken pox. ya, i tak pernah kena chicken pox, dan sekarang dah tua bangka baru nak kena. sedih. T_T ni semua sebab berjangkit daripada adli lah ni. last week time dia kena, i fobia gila. i takkan sentuh barang yang dia dah sentuh, i takkan duduk dekat kerusi yang dia dah duduk. ahhh banyak benda ah. i siap google okay, macam mana boleh berjangkit semua, sebab i fobia. i takut ada parut sume.

sekarang ni, i plak yang kena. dan adli pulak asek cakap, ishh virus-virus. okay ni balasan untuk i pulak. i dah tak heran kalau ada parut kat muka ke apa. ni pon ada kat muka i, i tak kesah dah. yang i kesah sekarang, i tak dapat nak balik upm. tu yang i sedih. baru semangat, dah patah semangat. semua yang i google pasal chicken pox last week, memang betul-betul kena kat i. sakit badan lah, apa lah. and now, yes memang kena pun.

takpelah, at least i dapat tengok worldcup kat rumah. jangan jeles tau. hee. dahlah, takleh tulis dah. kang berjangkit kang, padan muka. ni entr ber-virus ni. padan muka. HAHA.






nasib baik sempat last date ni, i pun jatuh sakit lepas ni.
rinduuunya, rasa macam baru semalam have fun.
sampai kena hujan lalu jatuh sakit.
T_T

p/s: thank you for all the time, money, happiness, energy and segala pengorbanan you tau azan. i hargaiiii sangat. i happy sangat, tu yang terus dapat chicken pox tu.

2 comments:

asya yaacob said...

alala kesiannya kawan i ni
dah lah birthday girl
takpe kang balik kang i belanja u ayam goreng ok?

motif ber i u? HAHAHA

acanmunie said...

u memang tauuu, i mana boleh makan ayam lah. nanti gatal-gatal tauu. sedih kan? hahahaha