Wednesday, July 21, 2010






12 comments:

pka said...

pepsi and stripes ((:

pka said...

pepsi and stripes ((:

acanmunie said...

pka: okay pandai pun :)

acanmunie said...

pka: okay pandai pun :)

Syida Shukor said...

alaa i pendek ! tak boleh pakai sobs .

acanmunie said...

Syida Shukor: alaaaa, i ni pon pendek tau. sedihkan? owh ya, mana you ha? i tak nampak ponnn. i asek nampak kwn2 you yang 3 org tu je, siap satu klas keusahawanan lagi tu. tapi u takde pon. sobs.

Syida Shukor said...

teheee . i tak dapat join that group sebab tak sama major . tu yang geram tu ishh . terpaksa lah amek sem depan haih .

btw , i pun dah lama tak nampak u makan . mana u haa ?

acanmunie said...

Syida shukor: hee, i ada je. siap buka puasa kat sana lagi tu. mungkin sebab ramai sangat orang besar bagak kat foodcourt tu, sebab tu you tak nampak i kot. yelah, junior semua pun ex dip dah besar bagak. hee.

Syida Shukor said...

hee i pun buka puasa semalam and tadi dekat fudcourt . tapi lepas maghrib lah . tapi still tak nampak u (:

ehh , taw tape , ramai budak junior i ex dip tapi still panggil i kakak :P

acanmunie said...

Syida Shukor: lah, i pula buka before solat, azan je terus makan. hee.

samalah dgn junior kat k5, ramaiiii yg ex dip. tak macam junior lansunggg, i plak terasa diri ini junior. teehee

Syida Shukor said...

laaa yeke . no wonder lah tak pernah nampak hee hee

takpela . meaning kita still nampak muda kan ! tehee

eh u pasang lah chatbox . boleh borak2 dekat situ (:

acanmunie said...

Syida Shukor: yah betul tu :) alaaaa, dulu ada chatbox. skrg malas nak pasang. xpe, orak kat chatbox you je lah
:)