Sunday, July 4, 2010

-

saturday morning:

-berada di puncak alam untuk jumpa students yang nak masuk rumah sewa.
-ex-roomate i, ain sakinah dan kawan-kawan dia menyewa rumah parents i dan aunty ipoh i.
-tadi jumpa aunty i yang dari ipoh dengan anak dia nughul (nurul) yang sangat mesra alam. hehe
-terkilan sebab lupa nak tangkap gambar dengan ain, sebab dia busy pasal agreement rumah.
-nughul baru dua tahun, tapi dah besar sampai tak larat i nak dukung.




-baru sedar lagi seminggu turn i pula balik kolej.

4 comments:

farisha said...

babe, nurul tu mcm lagi chubby oh dr munieeeee! hehe;)

acanmunie said...

farisha: owh memang ponnnn, padahal baru dua tahun tu.
:)

Syida Shukor said...

balik upm nanti boleh lah tegur2 heee heee ((:

acanmunie said...

oh yaaa sudah semestinya okayyy
:)