Friday, July 16, 2010

akhirnya

ya Allah, akhirnya dapat juga online ni haa. selama ni duduk bilik on laptop pun asyik main chess ke, solitaire ke, need for speed ke, dan game-game mengarut yang i main sampai dah high level. ye lah, tak dapat nak online, sedih betul. jangan ah cakap bilik i ni connection tak bagus. satu sem nak kena duduk sini woi. harap-harap okay.

one week ni punya class, so far okay. belum ada rasa nak tidur dalam kelas lagi lah, cuma bila kelas ekonomi malaysia tu, 40% ngantuk, tapi masih boleh bertahan. yelah, sejarah lah katakan. sem ni ada 3 subjek major, persamaan perbezaan, probability and statistic II, dan aljabar linear. memang makan minum tido semuanya math. takutnya.

kalau sem lepas, setiap malam pukul 9 sampai 11 asyik main touch rugby je. tapi sem ni tukar pula, main netball. kalau orang riadah petang-petang, kitorang riadah malam-malam. sejukkk tau. semuanya hebat main woi. i ni penyibuk cukup kan team je. yelah, frust tahun ni dah takde touch rugby. cewahhh. sebeanrnya frust dah tak dapat nak main ganas tarik baju, siku kepala opponent sebenarnya. astarafirullah munirah. T_T






rubi di kanan, rinduuu bangat sama nike di kiri ni. dah lah belang-belang. comel.
fasghdjaiksdnb i you. bye



10 comments:

♥kAsiH+CiNta♥ said...

hai munie..i da follow ur blog..blogwalking tbe2 jumpe u punyer blog..sweet couple wif acan till now..lupe nak cakap..happy belated besday twin..besday kite same oke..

zurynn nasir :) said...

bukan main cukupkan team la munie , munie pun hebat main tau :)
thank you munie for being my WA and C:))

acanmunie said...

kasih: eh, you. hee, tak sangka bole jumpa pulak. btw, thanks. i pun dah link you. happy belated birthday juga ya
:)

acanmunie said...

zurynn: ya Allah, hebat apanya. awak tu yang hebat gila okay. dapat bola je terus score. terror gila tau. hee. :)

zurynn nasir :) said...

hehe munie ade potensi main netball, touch rugby lagi lah . keep up the good works munie! kite mesti menang netball interkolej this sem ! yeah . hehe *semangat pulak*

acanmunie said...

zurynn: ya, insyaAllah. yang penting ada GS bagus mcm zurin. hee. score lajuuuu je. :)

nurra said...

eh munie! aku x wish kau lg eh? btw hapie bufday munie. miss u! :D

acanmunie said...

nurra: okay thank you syggg. imy too!
:)

♥kAsiH+CiNta♥ said...

ok..thanx...rajin update blog ye..i kadang2 xtaw nk tulis en3 ape..blurrr...

acanmunie said...

kasih: alaaa, i pon tak tau nak tulis apa selalunya. suka-suka je. mengarut.