Wednesday, June 30, 2010

saje


comel gila bila ada orang search 'barang makeup' & 'tiket pergi genting 2010' sekali keluar blog i. padahal i tak letak harga tiket genting, dan i takde pun barang makeup. kesian orang yang search tu, tertipu bila dalam entry i cakap "beg pink roxy tu jadi beg makeup sementara" dan entry yang "i beli ticket pergi genting". HAHA. sebab tu lah lagi bagus kalau kita guna bahasa baku bila tulis blog, (tapi tak payah sampai kau jadi skema ayam pulak). nanti bila satu dunia nak search, keluar blog kau, then bila orang kelik, at least dapat lah tingkatkan traffic blog kau dan insyaAllah meningkat lah nuffnang kau. ini semua sebab secara logiknya, kalau kau nak search 'ayam penyet', takkan kau nak tulis kat internet 'aym pnyet' kan? lu pikir lah sendiri. (haa, haa, ni kalau ada orang search nabil punya trademark ni, mesti keluar blog aku ni) HAHAHA. OK DAH, BYE.




-sebenarnya gua takde benda nak update.bye

4 comments:

b Ee La tH i Ra said...

woohhh..ade dulu selalu dpt keywords nuffnang acanmunie...pelik tak pelik tak..nanti kena buat satu entri utk acanmunie..sebab nanti sia sia je orang masuk blog nak search acanmunie..tapi jumpe beelathira..huhuhuu..

acanmunie said...

tu lah, munie pun hari2 dapat 'acanmunie', haaaa, munie tahu mcm mana boleh ada kat akak, sbb akak kan pernah tag 'acanmunie' time yg contest senyum tu. awww, semua tertipu
:)

Syahirah Anuar said...

darling, need ur email, drop at my shoutbox ok.

acanmunie said...

okayyy dah
:)