Tuesday, June 29, 2010

quick updates


hi mates,

since tinggal beberapa weeks sahaja lagi before start sem 3, apa benda yang i buat semuanya boooringgg. so, i rasa i nak menghabiskan masa dengan making cards, salah satunya macam si comel ney (nina mazda) ni buat tau. sweet sangat. hee, dan i rasa why don't i give a shot kan?. btw, i memang sukaaa sangat buat benda-benda macam ni. okay, now i'm off to buy pretty papers. (tipu, petang nanti baru pergi beli). bye.




8 comments:

ThE AfaIzA's fAmiLy said...

kakak..heheheh.. tgk blog ni...
http://shawl-studio.blogspot.com

acanmunie said...

wahhh sejak bila aku kakak ni? wakaka. okay2

ThE AfaIzA's fAmiLy said...

lg satu...lau bole tgk kat facebook... aku nk tunjuk kat ko... bdk yg nama " Shawl Chantek "... shawl die serius chantek bangat..hehehe...memandangkan ko minat..aku promosi sket...xtipu..cantek..aku pon cam nk beli..tp tenet lambat..

acanmunie said...

hee, okay2. aku dah selalu pergi dh shawl chantek tu. put, aku banyak tahu blog2 best yg jual2 shawl weh, sbb aku bosan2 aku slalu explore. nanti aku kasi tahu kau blog2 best, banyak gilaaaa yang best2.

acanmunie said...

put kau g kat sini, cosmo ladies ni, murah pn murah, http://lurvemysoul.blogspot.com/

acanmunie said...

patu kau g ah tgok dkat link2 blogshop lain kat page dia, pastu kau tgok lagi, banyakkk nnti kau boleh jumpa.
:)

ThE AfaIzA's fAmiLy said...

munie t lau ko nak beli shawl...ajak r aku..ne tau byk beli dpt murah

acanmunie said...

haha, okay tadehal lah.
:)