Tuesday, June 1, 2010

officially 20

"happy birthday to you, may God bless you."

semoga panjang umur dan murah rezeki ya muhammad azan bin omar.
i will always love you.
malam ni kita jumpa ya.


p/s: 1st june will always be a special day.

14 comments:

tatyty said...

benci benci. aku xdpt celebrate birthday zakwn same same sbb dia ada cmpinggg. dia blek nxt week. huhuhuhu. =(

Nadhirah S. said...

munie,jam tu comel gila gilaaa

farisha said...

happy awesome 20 azan!

jage munie elok2, kalau ko jahat ng munie aku sepak ko laju2. hihi:P

awww so sweet comel je jam tu:)

Anonymous said...

waaa~
sangat chntek itu jam..
sweet2 like both of u

acanmunie said...

alaaa zaty, sabarlah, sabar tu kan half dari iman
:)

acanmunie said...

deerawani, comelkan jam tu.
:) tq

acanmunie said...

thx farisha syg, haaa azan syg, awak dengar tu apa farisha ckp.
:)

acanmunie said...

heee, thx ya anonymous tu ha. azan yang pilih jam tu
:)

niza dan niza. said...

munie, gosh. really happy to see bpth of u! cant wait for nasi minyak. hihi :D

acanmunie said...

haha, thx niza, okay just wait. around 25 maybe. HAHAHA.

asya yaacob said...

lawa jam tu cik adik
beday i nak dkt jugak
nak jam jugak!
ahahahahahahaha

acanmunie said...

alalaaa, cik akak pun nak jam ke? jam murah pun tak kesah ke cik akak?
hahaha. japppp, befday asya bape hri bulan konfius dh

aainakona said...

babiiiii lawa gilaa jam

acanmunie said...

lek kona lek, warna rainbow tu. jelesssss