Wednesday, June 2, 2010

memang cari pasal

azan pandai sangat, nak renew number sendiri, pergi renew number i. habis sim i jadi inactive. kononnya hafal sangat-sangat number i lah tu kan. hoshhh. then tadi pukul 8pm dah sampai rumah azan, masuk jap kasi frozen food, mak i suruh kasi mak azan. sebenarnya tak masuk pun, masuk dalam pagar je, malas. hulur kat adik dia je, pastu memberontak depan pintu rumah dia sebab dia lembab macam perempuan. owh lupa, adik i adli ikot juga, dia dah pesan, nak main token banyak-banyak pastu makan sizzling. i datang jumpa azan nak amek sim baru i sebenarnya.

parents i ajak pergi aswara tengok theater apa entah, mak suruh ajak azan sekali. tapi malas ah, esok dia nak kerja pagi. parents i pergi dengan najmi, abang first. pergi untuk tangkap gambar kot, uncle and cousin i minta tolong, sebab cousin i kat aswara tu berlakon kot. kalau ikot, mesti balik lambat. tak boleh, tak boleh. ni pun sekarang dah pukul 12 tak balik lagi, pagi nanti baru balik kot. tadi pon habiskan masa dekat jusco cheras selatan atau nak nama komersial cina jusco balakong. haha. tak lawak lansung. i tak cakap pun i nak buat lawak bodoh. pukul 1030pm dah sampai rumah, sebab shazni (abang 2nd) nak pergi belajar guitar.

okay tadi i beli one studded bag. i dah aim, lepasni beli beg kat kedai tu je. bag dia semua best nak mati, harga murah pulak tu. tadi bag yang i tengok pun, nampak macam 100+, sekali tengok, ek eleh around 50+ je, ada yang 40+. okay dah. tak nak cakap banyak. nak cari makanan jap. bye




8 comments:

tatyty said...

wahai kakak muniee. adakah abang azan mu itu suka baju kaler itam ? asyik tengok itam je. itam je azan. azan je itam. hehehe.

acanmunie said...

a'alah kakak zaty oi, azan tu banyak sangat koleksi baju warna hitam, kalau baju kaler laen pon, pakai sweater itam. xleh nak ckp apa dah, lagipun warna hitam kan kemas, bergaya, mutu keunggulan. HAHAHA. hoshhh. tu warna faveret aku dgn dia tau.

:))))

Anonymous said...

beg kt ne lawa tuh? murah btol ke? hehehe.

acanmunie said...

ada satu kedai dkt jj, kat stall kecik tu pon ada, tapi more to vintage. yg kat kedai tu okay2, nampak macam mahal gila, vogue gila, padahal murah je. banyak choice
:)

Syahirah Anuar said...

munieee !!!!!!! :)

auww ! pretty !!!!

sweet couple ok !
acanmunie. hehe

acanmunie said...

heee, hye cera! u found me eh, heee.
mesti thru feedjit
:)

Syahirah Anuar said...

mula1 found u kat page ainaaa. then feedjit la. hehehe

acanmunie said...

thx to feedjit
:)