Saturday, June 5, 2010

tahu tak, manager cinema ada camera night vision dalam setiap panggung untuk tengok semua orang dalam wayang.

-semalam kami berempat pergi tengok prince of persia. i, azan, adli and boy. macam semua orang cakap, prince of persia memang best. yang lagi best tu, ticket free, beli makanan pon dapat murah. thanks azan.
-semalam wayang start pukul 10.00pm. oh ya, i pergi tengok kat cheras leisure mall, dah lama tak pergi sana. rupanya sana happening juga ya.
-semalam bila nak balik rumah, i tak lalu mana-mana shortcut pun. sebab shorcut semuanya gelap gelita. seram weh, lagi-lagi bila dalam kereta tu ada i and adli. adik i yang boy tu nak tidur rumah kawan pula, lepas gi hantar dia dekat cuepacs, i pon terus balik rumah guna jalan dalam.
-tinggal i dengan adli, adli pulak dah tidur. no point kitorang pergi4 orang. last-last bila balik, i tetap sorang je hidup dalam kereta tu. dah pukul 1.00am, lalu pulak jalan dalam. gelap gila ya Allah.
-thanks banyak sangat kat azan, sebab belanja, siap belanja boy t-shirt. (bukan nak belanja i, hoshhh).
-malam ni, mak i sibuk nak ajak mak azan pergi tengok lagenda budak setan. i nak ikot juga. tapi tak tahulah malam ni jadi ke tak. entah kenapa entah, mak i excited sangat nak tengok lagenda budak setan. semangattttt...


khas untuk azan, sebagai tanda kasih sayang. cewahhh.


2 comments:

Syahirah Anuar said...

munie, my mom pon ttba gile sgt nk tgk lagenda budak setan nie. kenapa eyh mak2 kite sume nk tgk? hehe

acanmunie said...

tu lah psl kn. hee, babe, u nak pindah rumah eh? pindah mana pulak ni?
:)