Tuesday, June 22, 2010

look-so-fun


malaysia ada ke benda-benda macam ni ya? comel sangat semua lipsmacker ni. ada banyak flavor (www.lipsmackerlounge.com). memang adorable plus fun dia punya design, product and flavor. you can see it more at www.lipsmacker.com


10 comments:

alyaa Z said...

Mun! Mun! Hehhehe, I nak tanya layout you ni apa eh? Mcam simple, I nak tukar lah boring.

acanmunie said...

alya, i nk ckp pon susah. sbb kan blogger dah upgrade template designer tu kan. i pon mcm dh pening. sbb template i pakai ni yang time lama punya before dia upgrade. alaa you try je main-main kat situ. i tengok ada je yang simple lawa. you try lahh
:)

art said...

munie.art nak beli beg.bole x remake lady bugs???

alyaa Z said...

Ohh sudah sudah, thank youuuuu ;)

ATHIRAH BT ZAINAL ABIDIN said...

sumpah cool munie!!
ee geramnyer.
tolong lah malaysia.
bwk mai ni dtg sini.
heee/
btw if kau tak cam aku.
ni athirah-budak mtrx-roomate anis.
;)

acanmunie said...

art: alaaa art, munie buat masa skrg dh tak buat lah. sebab ada technical problem. orang yang nak order semua munie tak dpt nak buat. soorrryyyy.

acanmunie said...

alyaa: orait cunn.

acanmunie said...

athira: wehhh aku kenal lah kauuu. tak kan lah aku ni pelupa sangattt.
:)

teyhaaa said...

lipsmacker ni macam lip gloss eh munie. dah lama baca blog kau tapi macam segan gilaa nak komen weh, hehe :)

acanmunie said...

teyhaaa: laaa yg kau nk segan tu nape? hee. lip smacker tu mebi mcm lipbalm kot, tpi dia still ada lip gloss dia.