Wednesday, June 30, 2010

i dah dapat junior lah nanti- poyos kan? ahh lantak ah!

this post is nothing, anggap sebagai dairi i rindu cousin.-hanya i yang baca :)


hari ni dah 30 june 2010, pagi tadi pergi breakfast dengan ayah and adli. suddenly, bila i tengok paper, i baru perasan yang budak uitm dah masuk 26 june haritu. homaigod! i lupaaaa gila. lupa nak tanya baby how was her registration day. macam mane orientation week kat uitm seri iskandar kat sana? macam babis ke tak? tapi i rasa sekarang still tengah orientation kot. since baby dapat uitm dekat ipoh sana, mesti selalu balik rumah atok. cool gila hangout dengan atok. tadi pon, ayah cakap baby sukaaa, yelahhh dari f1-f5 dekat seri aman je, girl-school pulak tu. tapi munie tahu, baby memang suka gila kan masuk uni, yelah, tak payah duduk rumah, then yang paling baby sukaaa, shopping before masuk U. okay, itu memang munie dah agak dah.

tak tahu kenapa, suddenly rinduuu gila kat baby. teringat kecik-kecik dulu kita main words card from MAS. i cakap sebut word 'poor' is 'poooor'. tapi baby tak nak caya, dia cakap pronounce 'poor' is 'por'. homaigod, lawak gila time tu, geram pon ada dengan budak kecik ni. yah, this year i'm 20, but she is 18. tapi dia punye height sekarang, ayah i pon kalah. hee. bila makin grew up, kita dah tak dapat hu ha macam orang gila time kecik-kecik dulu. yelah, kalau i datang pj je, mesti maen-maen dengan dia. sekarang kalau datang, jarang jumpa dia sebab baby asek keluar. i rindu nak tahu update dari dia, and baru tahu url baru blog dia, dan tengok myspace dia. haishh. selalu kalau dia jumpa i, mesti tanya pasal acan dengan i okay ke tak. hee

baby selalu cerita kat i, dia nak amek course itu ini. ya, dia suka gila fashion. kalau boleh nak jadi fashion designer. btw, dia memang creative in fashion. dia nak amek itu ini, semuanya stock course yang best-best ah, tapi malangnya paksu i tak kasi. hopefully you will enjoy with your course, dip in sc.com. okay kejap lagi nak call dia! nak gossip. bye!





illiyin (baby/lyen)

kak lin, baby

baby, kak wanie


she won best dressed, see, i told ya.

lastly, goodluck hidup dekat seri iskandar!



with love,
munie



p/s:
-baby=lyen's nickname. memang semua panggil macam tu. kan anak bongsu.
-i hope she will come back home bila cuti, nak dengar cerita how was her life kat sana nanti.
-tak sabarrr nak tahu perkembangan.
:)






2 comments:

maybill said...

gua baru jer bace intro. habes jer bace intro, gua close tab. munie cakap hanye beliau yang bace. lalala..

acanmunie said...

okay kejam tu
:)