Friday, June 18, 2010

hye anon

gila ah, ada haters yang jealous bhai. kesian dia. siap menyampah bila aku asyik-asyik cerita bahagia dengan azan. menyampah-menyampah pun, kau view lagi blog ni kan? seronok sial ada haters. selama ni tengok kawan-kawan ada haters. tak sangka, blog aku yang tak kacau orang ni pun ada haters. aku jumpa sorang tadi yang sebagai anonymous. takpe, gua tak lari tukar-tukar url ke ape. kang susah pulak kau nak cari blog aku kan? hee. kau ni bukan apa, kau jeles kan? kau mungkin ada bf/gf, takpun kau memang takde. yelah kau nak jealous dengan i kenapa? i kacau hidup u kew? haaa kan dah rempit dah. comel lah bila ada yang jeles-jeles menyampah dekat i.



-malas nak reply panjang. kang kau menangis kang. HAHA.

13 comments:

b Ee La tH i Ra said...

ade haters da blh kire femes ames la nih...wuhuuuuuuuuu..terbaekkk :)

acanmunie said...

femes ames boleh lahh, sodappp
:)

Hall Of Fame said...

woot woot terbaik la ade haters! mmg glameres munie ni! hehehe :D

haters ni pointer mesti tak bagus! HAHAHAHA lawak seh!

farisha said...

eh i pergi komen guna butik i punya ea td? Ya allah malu sgt npk gila tgh curi tlg bace blog u! HAHAH :D

acanmunie said...

farisha: ya allah, ni semua takde kena mengena dengan gelameres tau tak? ni semua pasal dengki. hee. kesian haters tu. takpe nanti i buat solat hajat untuk dia. HAHA.

ThE AfaIzA's fAmiLy said...

huhu...tulaa...g london x ajak....tgk..ad haters lak...tp yg penting kelaka laa...

acanmunie said...

okay nanti kita ge wei
:)

ThE AfaIzA's fAmiLy said...

ni..kita g picnic nak x..kat mane2 la..hr tu kita ckap place pe aek... sg. gabai kan...

acanmunie said...

alaaa put, leceh ah nk gi picnic2. aku konfem tak lepas wehhh.

Anonymous said...

jgn takbur.skng bahagia.akn dtg blum tntu bhgia.
:)

acanmunie said...

tak lah, tak takbur pun. cuba tanya diri sendiri balik, ayat siap yang takbur hari tu?

:)

asya yaacob said...

huh mak ai.die cakap ape munie?
jelessss tu !

acanmunie said...

nnti munie cite,tapi anon tu mcm kite kenal je sya. sbb ayat dia tu. haha. mgm jeles kot.ntah lah, xksh pon.
:)