Thursday, June 17, 2010

genting highland.


acan and munie

hello munie, jom balik rumah.

hello, tak nak lah, nak main superman tu dulu.

munie: yeay azan belanja main superman tu!
azan: nak muntah ah main benda tu.

sedih ah, tertinggal bus balik London.

takpe, biar i yang bawa bus London ni,

eh, eh, tunggu. i pun nak ikot juga.

dah lah, dah penat layan gf yang macam budak kecik ni.

ah, peduli apa i. semua nak main.

owh yeah, pout baby pout.

dah lah, ni last. lepas ni balik.

okay lah. bye London.

sejuuuk. apasal entah a few days ni, i asyik buat peace je.

iloveyou. iloveyoutoo.

okay babai.

happy belated birthday june's boy.
happy becoming birthday july's girl.



4 comments:

farisha said...

hahaha comel la korang ;)

acanmunie said...

alaaa, u lagi comel lah syg.
:)

zatil hidayah mohd zailani said...

~sweet...bila la bley jadi cam korg nie..haha

acanmunie said...

alaaa, kena cekal. itu je
:)