Monday, June 21, 2010

boo hater!

weh hater, aku rasa aku kenal kau doh. sumpah kau dah kantoi gila. ip address kau aku dah dapat. sebenarnya dari 1st time kau komen tu lagi, aku dah dapat ip address kau. HAHA. gila bangang kau hater. sebab aku dah pasang statcounter kat blog aku. sumpah aku tahu kau duduk mana semua. ip address kau ada dalam poket aku je weh.

yang mula-mula kau komen tu kan, ayat kau tu macam aku kenal. merepek pasal baju ketat lah apa ntah. sebab aku tak pernah cerita kat blog pasal baju ketat ke tak ketat. benda-benda ni selalu around kawan-kawan aku je. sumpah kau dah kantoi sial. bapak kepala bangang kan kau ni. HAHA boo. mesti pointer kau jatuh teruk kan? stress terus nak cari pasal dengan hidup aku.

then, yang kau nak sibuk kutuk orang, dan kau sibuk nak pikir aku akan kahwin dengan azan ke tak pehal? bapak busy body kau ni. kau takde life ke apa? okay, kau tunggu aku buktikan kat kau ok. sumpah penyibuk sial kau ni, sukahati aku dengan azan ah nak kahwin ke tak. kau peduli apa? dann, kau ni lawa macam hanis zalikha ke? aku rasa kau mesti hodoh tahap babi, sebab tu kau sibuk tak puas hati dengan apa yang orang lain ada.

lagi satu, apasal kau CHICKEN sangat. pengecut setakat nak guna anonymous cakap dengan aku. poyo lah, entah-entah takde blog. boo! penakut sial. apa barang budak macam kau weh. aku rasa aku tahu kau siapa. meh lah datang komen. mehhhhh. tunjuk sikit muka kau tu. mehh lah kalau berani. aku rasa kau ni budak upm ni. kau kalau aku dapat kau, memang aku kasi starlight kat dahi kau, busy body nak mati pasal hidup aku dengan azan. loser betul!


14 comments:

Chocolate Syrup said...

hi :)

bosan cuti nih, saje nak komen u.

biasala munie, orang jelez2 nih. sabarlah. insyaAllah u n azan will stay together :). biarlah org mengata. u dapat pahala. seronok tgk u n azan. sbb i pon seronok tgk lau azan n arel. mcm do re mi cap btho.

okeh, lead a happy life with ur boyfie, biarkan je org. tc

:) hehe, sorry tersebuk hal u.

acanmunie said...

hi, tq so much.
:)

tu ah, i malas nak layan manusia yang busy body hal orang ni.
btw thx, u bukan sibuk hal i, u support i. thx. aminn, moga-moga hidup i dengan azan bertambah bahagia.
:)

farisha said...

ha mane LOSER tu ! hish biadap betul! takpe munie, u always have azan with u! n u hve me too to bg starlight kat dahi dia! HAHA

acanmunie said...

haha, thx dear. tu ah psl, moga-moga tuhan insafkanlah si loser tu kan.

Nadhirah S. said...

munie, aku rasa dia suka kau lah. haha :D

acanmunie said...

gila apa, aku tahu budak tu perempuan. dia dah kantoi weh. tengok, dia dah cuak, mana ada dia komen. haha

aja fuzi said...

u ignore jew. orang camtu takde wawasan.

biasa lahh orang tak puas hati bila kita happy.

acanmunie said...

thnk aja, betul-betul. i setuju cakap you. lepas ni i nak ignore je.

:)

maybill said...

girl, aku pun penah kena gak dulu. pundek je nak pakai anonymous. biarkan dia, nanti dia penat ah tuh.. ;)

annnurfarhana said...

oit munie aku da follow ko.
wah wah ade haters
glemer gitu
huhu

Nadhirah S. said...

iblis anon kecut perut la tu

acanmunie said...

may: thx may. tu ah, nanti dia penat ah tu asek nk sibuk life org.

acanmunie said...

anna: okayy weh, aku dah link kau kat blog aku

acanmunie said...

deerawani: kecut perut lari berterabur weh.haha