Thursday, June 24, 2010

belog pon jadi lah kan?

i don't do all of this. yet, i still manage to have a bunch of friends. ada segelintir yang faham, dan ramai yang kurang faham. nak terangkan pun susah, kalau jumpa face to face lagi senang nak explain why i do this, why i don't do that, yaddaa yaddaa yaddaa and so on. by the way, kalau i ada facebook, twitter, blog semua, sure 24/7 akan mengadap tunggu depan laptop pastu asek refresh, takpun tekan home, home dan home. yelah, nak tengok siapa ada comments. wooo, i memang tak boleh ada semua ini. sebab tu sekarang ni i boleh buat macam-macam kat rumah ni, sebab takde benda nak online. kalau friends pon, i ada number diorang. siapa yang sayang i tu, ada lah contact-contact i, msg, ym ke. cewahhh. rinduuu semua girlfriends i. sedar tak sedar, dah nak 20 dah woiii, tua woiii. dah takde angka belas-belas dah. hoshhh.


4 comments:

cik maisarah said...

oh. dats y lah ko ilang munie. btw, aku suke blog kau. awesome :) oi. gudluq kat UPM :)

acanmunie said...

hee, thx mai. haha, hilang tak hilang gak ah. haha. okay kau pun gudluck jugak tauuu.
:)

niza dan niza. said...

woittt, giler rindu kau bebs! mane hilang, nk cntc pon xdpt wehh. fb xd, ms active kan kan? serius rindu! nk kawen jgn lupa aku, kalau tak, aku saman. haha.I MISSSSSSSSSS U!

acanmunie said...

haha, cayalah. semua rinduuu aku. aku pon rinduuuu semua aweks aku ni tau. aku main blog je weh, yg lain semua dh tak active. hee. kalau aku kawen, kau kena dduk paling depan, sbb takut tak nampak aku plak kang. heee