Monday, June 28, 2010

bb

trust me, i just want to share all the pictures. i am not saying that, blackberry is on my whishlist. percaya tak, dari dulu i takde feeling lansung dekat handphone ni. entah, you can call me so not up-to-date person. i just don't care. tapi, kalau you ada blackberry, please lah, tolong buat macam the first one ni. comel sangat warna dia. macam game, macam barang mainan pon ada. ok dah bye.





4 comments:

Humaira Yahya said...

Nakkkk bb :(

acanmunie said...

alala, join bazaar banyak kali, mesti kaya, pastu beli bb, decorate comel2 kasi munie tgok tau.
:)

tatyty said...

alaaaa. mcm sush je nk decorate mcm uh munie. aku cari cover bb aku pon sush nk dpt. kalau ada warna msti x best :(

acanmunie said...

alaaa tak kira. cari sampai dpt. hehe. cover bb yg biasa-biasa ni tak lawa ah. cari lah yg unik sket tau.
:)