Friday, May 14, 2010

yoshhh

sejak kebelakangan ni banyak menghabiskan masa view blog-blog best and blogshop yang best-best je. banyaknya yang best! ni pun sebab kat galeri wifi laju dari rumah. wifi rumah modem dah terbakar. so, curi pakai jiran punya. nak share p1-wimax azan, tapi jauh sangat. sedih. haha. dalam otak dah ada idea baru. tapi azan sahaja yang tahu. tak sabar esok nak jumpa dia lagi.

sekarang ni banyak kali ikot ayah jaga kedai, kesian ayah sorang-sorang. najmi asek tido.

No comments: