Wednesday, May 12, 2010

this is hot


i nak semua pleaseeee.

9 comments:

aainakona said...

singlet dari mana ni, nak beli!!

acanmunie said...

kona, kalau aku tahu kat mana ada jual, aku dh beli dulu dah kona. haha. ni gambar je kona. sedihkan. xpe kalau aku jumpa cun-cun wa kasi tahu lu okay
:)

alyaa Z said...

heyyy acanmunie! it's been a whileee, i nak tanya, mcmmana you letak utube video in a veryyyyy small size, what is your width and height? hihi, ;)

p/s: i sukaaa lahh baju2 ni, hehehe.

acanmunie said...

owh i maen edit dan save and view, then edit save and view lagi sampai size yg i rasa sesuai.

senang je, u just copy embed code dri utube mcm biasa, then bila dah paste kat blogger ni, u kena change number width and height dia, i selalunya pakai width-230 and height-160, u kena change dua-dua sekali tau. dekat start coding and sekat akhir2 coding tu pon ada weight and height dia. sebenarnya maen dgn coding je.

try lah. good luck!
:)

alyaa Z said...

I've tried, but it doesnt look like yours lahh acan, ehh, muniee. ;P Comel jeee. I punya macam cacat, hihi. Ohh 1 more thing, macammana nak autoplay? ;)

acanmunie said...

lah yeke, hmm mcm mane lak tak jadi yeh? u dah edit weight and height tu sume? sebab semuanya ada empat, weight ada dua, height ada dua.

autoplay u kena letak &autoplay=1 after url dia. cuba try
:)

acanmunie said...

after url video tu, paste dkt dlm coding tu.

alyaa Z said...

okay, thank youu munie. ;)

acanmunie said...

most welcome
:)