Saturday, May 29, 2010

quick update, maybe.

yo!

-semalam jumaat, pergi pj dengan mak. rumah wan(nenek) i dekat pj. pergi tolong untuk wedding cousin.
-petang, balik dari pj sendiri, sebab mak balik dengan ayah. oh ya, depan mid jam. menyampah.
-time balik, lalu 3 toll, 2 toll memang memalukan. sebab tak sampai nak touch n go. bodoh malu bodoh. tangan tak sampai.
-balik cepat-cepat siap hantar adli tuition pukul 8pm.
-terus pergi btho untuk fetch azan dan date.
-ingatkan nak pergi downtown kl, azan cakap buka lambat, so pergi pasar malam cina.
-seronok doh. semua murah belaka.(baju, kasut, etc.)
-excited terlebih sebab first time pergi. haha.
-pukul 10pm, terus patah balik pergi sg.long untuk ambil adli habis tuition.
-singgah makan jap, sebab si gemuk(adli) lapar.
-first time makan nasi goreng yang bernama 'nasi goreng btho'.
-gedebak gedebuk gedebak gedebuk, sampai rumah nak dekat pukul 12 malam.
-dan esok pagi kena pergi pj lagi, tapi cousin nikah kat rumah shah alam. so, pergi shah alam.
-dan ahad juga pergi dewan untuk wedding nya.
-konklusinya busy. itu je.

persembahkanlah gambar-gambar takde kualiti yang bergegar yang gelap.

gangster-gangster yang telah buat kacau kat pasar malam cina. HAHA.



oh ya, ni lah i dapat sempena azan received his first salary.
kerja rajin-rajin ya sayang. suka sangat semua baju and flats tu.


p/s: i will love a boy, if his name is muhammad azan bin omar, and stay at btho. and his nickname is azan.

2 comments:

aainakona said...

boleh kan munie balik rumah lambat. sampai pkl 12mlm plak tuu, mak munie okay eh?

acanmunie said...

alaa, mak ok je. lagipun time tu adik ada sekali, so nak balik rumah nanti takdelah sorang2. lagipun dia tau munie keluar dgn azan. parents pon selalu takde kat rumah, ada je kesana sini, and munie pun jarang keluar. asalkan tak tipu, okay je
:)