Monday, May 17, 2010

no title

-pukul 10am dah siap kemas rumah, sidai baju, basuh pinggan. macam biasa, sabtu or ahad or weekdays pun, pagi lagi rumah dah sunyi. parents keluar, yang lain tidur.
-terus siap-siap, kelang kabut pilih baju, iron baju, sampai berterabur katil dengan baju.
-drift sana sini, 10 minit dah sampai depan rumah bakal mak mertua.
-baik hati tolong aunty pergi ambil student tuition dia dekat area rumah bapak besar, sempat berangan dengan azan.
-pergi banyak tempat (yang pastinya bukan kl).
-makan banyak sangat.
-gelak banyak sangat, nasib baik tak kena halau.
-setiap kali date, nampak watson wajib masuk. azan best, dia suka advise i pakai ni, pakai tu. dia pakar okay. cuba tanya dia, product apa dia ada, i pon kalah tau. kalau i cuci muka ada 1 step, dia cuci muka ada 4 step. complete set dia pakai. comel betol.
-acan punya suara sedap sangat. ingatkan artis betul tengah nyanyi, sekali pusing, dia tengah nyanyi. comel betul, nyanyi siap tutup mata lagi tu. hee. yang part paling best bila acan pilih lagu duet, awww tak sangka dapat duet lagu comel dengan kekasih sendiri. suka sangat.
-5pm ambil adli dari tuition, mak pesan suruh bawa dia pergi mandi-manda. mak suruh pergi klcc, mandi kat park tu, azan taknak, jauh sangat. pergi splash park mines, adik taknak, lagipun adik taknak mandi pun. dia nak makan kfc dan topi tropicana life je. acan kena pilihkan.
-tak sangka acan suka nak tangkap gambar dengan shrek. comel betul. tak sangka pula.
-lepas siap semua, balik. dan hari itu seronok sangat. yelah, 2 weeks akan datang tak dapat jumpa.


oh ya, dah beli dah hadiah becoming birthday azan. yang best tu, dia sendiri yang pilih and design tu dia suka sangat. taste dia comel.
(1 june baru tunjuk dengan jelas)

6 comments:

Humaira Yahya said...

wohoooo blog header dia :p

acanmunie said...

maiii ni, ada-ada je owh.
:P

Chocolate Syrup said...

hai,blog-walking,slalu gak bc blog u. comel la u both sweet couple =)

acanmunie said...

alala, thank you so much.
:)

Chocolate Syrup said...

btw tau sal u ngan acan melalui faiz@ lau.. ;)

tapi siyesly..u both cute nye la love story u all..

semoga berkekalan =) Amin.

acanmunie said...

owhhh gf lau lah ni. hye.
:)

hee thx k. amin.
:)