Sunday, May 9, 2010

forever


happy mothers day mak.
i always love you.

kakak sayang emak sangat-sangat. maklah satu-satunya yang menjadi teman kakak kat rumah. kat rumah semua lelaki, mak seorang je faham kakak. kalau hal-hal perempuan, kita buat berdua kan? rindunya nak pergi facial kat kl sama-sama dengan mak, mak azan dan kakak lagi. setiap hari mak pergi kerja jauh kat damansara sana. keluar pagi, balik lewat petang. pengorbanan mak sangat-sangatlah besar. kakak sayang mak sangat-sangat, walaupun kadang-kadang kita ada gaduh sikit-sikit. walaupun mak kadang-kadang lebihkan anak lelaki, tapi kakak tahu mak sayang kakak. hari ni kami just wish je, takde buat apa-apa pun. macam tahun lepas, kakak buat muffin. sorry mak, lagipun mak keluar ada hal seharian ni. sekarang ni, azan di klang dengan family dia, tengah makan seafood. seronok sangatkan, i am happy for him. selamat hari ibu juga buat aunty. munie sayang aunty juga, dan anak aunty. nak letak gambar aunty, tapi takde pula. lastly, happy mothers day too mama juga. mama ni babysitter kami adik beradik sejak baru lahir sampai besar panjang. tapi sekarang semua dah besar panjang dah tak duduk rumah mama dah. tapi thanks sangat-sangat sebab jaga kami dengan baik.


buat azan, selamat hari ibu juga ya sayang. HAHAHAHA. PADAN MUKA AWAK!


No comments: