Sunday, May 2, 2010

gone wild

hi, lama tak jumpa kan.

haaa, dulu kan i pernah cakap pasal fabric pattern leopard kan kan. but last week, bila i pergi cari balik fabric tu, dia still ada lagi, tapi i've found something yang lagi cool. shit! banyak gila kot animal print punya fabric. i terus beli tanpa ragu, yang best tu, its not cotton, tapi macam baldu dohh. bapak elegent kain dia weh. dalmatian, white leopard, gold leopard, giraffe suma pon ada weh corak dia. okay i dah cakap kat azan, i nak buat mini skirts macam yang i pernah cerita dulu. i dah siap beli getah weh. gila ah, tapi tak start start buat pon lagi. HAHA. then i thought i boleh buat baju jugak weh. serious best weh.


jangan jadi gila, ni bukan selendang weh. kau tau tak, panas aku pakai benda alah ni.




see, best kan. agak-agak ah, buat baju melayu untuk azan pun lawa. rare betul weh.



owh ya, kat sini nak ambil kesempatan untuk cakap yang saya nak cari budak yang hilang. sebab sekarang dah pukul 3.55am dan saya tengah bosan dan penat cari budak ni tak jumpa. kalau jumpa tolong ah pulangkan ya.


nama dia acan tau.


eja betul-betul, a-c-a-n.

tolong ah pulangkan gay saya ok. bye



ikhlas dari saya yang psycho duduk dalam bilik seorang diri sambil mencari pasangan gay yang hilang. sekian saya yang melaporkan berita dari kajang. bye nak tidur, nak mimpi belasah acan!
(i wonder if i had a sister)


9 comments:

b e L L b a E k said...

cantek woo kain tuh..cantek2..wat selendang pon cantek laa..nampak class..huuuuuu..munie tak wat beg dah ke??huuuuuuu
(bajet nak wat beg pegi kelas..padahal da tak pegi kelas da) hehe

acanmunie said...

alaaa bestnya org tu dh abes degree.
:) jelesnya.

heee, alaaa beg munie tak layak untuk dipakai oleh org dh abes degree.
dh abes degree mesti up up.
:)

Humaira Yahya said...

Kita ramai sisters, awak jgn jealous. hehe

Munie, cool gila leopard print.

asya yaacob said...

ahahaha
lawa kot jadikan selendang
hehe

acanmunie said...

alaa mai jahat ah.
:)

acanmunie said...

lawa memang lawa kan.
:)

Anonymous said...

you anak tunggal ke?

acanmunie said...

haha, tak lah. i got 2 abang and 2 adik lelaki. anddddd satu abang special, acan.HAHAHAHHAA

Anonymous said...

xde sisters. hahaha. sy anak tunggal. xbest.