Thursday, May 6, 2010

finally

thursday, 4.00am

1) i'm done with my skirt. (esok ah letak gambar)

2) pattern white leopard je i baru buat.

3) gold leopard esok baru buat.

4) azan dah tidur dulu, then i jadi bosan sangat. -___-

5) sebab tu lah i plan nak siapkan skirt tu.

6) design, cut and sew, it just took me about 30min.

7) and i just noticed that how fast am i :)

8) i cut my finger too. T___T

9) now, i am going to call azan and tell him this story.

10) but, if he doesn't wake up. i am off to bed.

11) B Y E .



(i just wanna tell him that imisshim, and i am sleepy)

6 comments:

Humaira Yahya said...

Skirt ? Nak jual ke apa Munie ?

Nak ! hehe

tatytyty said...

heee. dia da pandai jahit skrg. munie, jahit kan bju kurong aku boleh ?? nk pakai untuk raye nnt. hahaha. boleh la ek ek.;)

athirah awesome said...

ya allah munie da tukar blog address rupa rupanya! patutlah tak pernah naik pun blog update kat tey punya. ingatkan dah tak berblogging dah. punyalah selama ni tey ingat guna yang dulu punya. HAHAHAHA.

ooook sekarang dah tau.

*panjang pulak membebel.

acanmunie said...

alaaa mai, tak brani lah naak jual.heee. pandai buat ikot size sendiri je. takot tak jadi pulak nanti.hee

:)

acanmunie said...

zatyyy ni lah berkat belajar jahit bergurukan youtube bila dh habis matrix dulu. haha. baju kurung? aku pon tak reti jahit wehh.hahah

acanmunie said...

ya allah ya allah tey. haha. ingatkn tey dh tahu. ape laaa.
:)