Sunday, May 23, 2010

been busy

lately ni tak tahu lah. busy ke apa ke. beg pon tak start buat lagi, sorry lah. esok insyaAllah saya start buat ya. takde masa lah, asek ke sana sini, ada orang kahwin sana sini, disebabkan i selalu tinggal rumah sorang-sorang, i je lah yang rajin ikut parents ke hulur-hilir. usually sabtu petang ambil adli tuition, selalunya azan ada sekali. so, tadi for the first time azan takde. sedihnya (azan, you should know this). sampai adli pon tanya, eh mana abang azan? kita takde jalan mana-mana ke? yelah, selalunya pukul 5 dia abes tuition, i dan azan rajin bawa dia gi makan dulu ke, gi tangkap gambar ke apa ke. sekarang ni, azan kerja. dia busy. hari ni dia habis kerja 2 pagi. dan i nak tunggu dia. yang best tu, nanti dapat ticket free. yeay! lately ni berusaha makan banyak pastu terus baring. cayalah munirah!





p/s: you dare me, i'll do it. hehe

11 comments:

Humaira Yahya said...

Amboi blog header tukar lagi. Bukan main comel. hehe.

Munie, ringan nya Munie. Tinggi berapa ? - Amboi macam baru nak berkenalan. tehee

acanmunie said...

alaa, dalam 15++ cm je mai oi. mai brape yeh? cewahh

zatil hidayah mohd zailani said...

suka la bace blog munie nie..comel3

acanmunie said...

hee thx zatil
:)

blog awk pon apa kurangnya
:)

tatyty said...

ya Allah munie, ringan nye kauuu. kalau tiup angin konfem melayangg syggg oiii. mkn byk byk pastu tidow taw, aku nk tngok kau versi gemok plakk ;)

btw, nxt week aku rase plak drive sorang sorangg sebab zakwan g camping seminggu. mesti seday mcm kau rase kann. huhu.

farisha said...

Ya Allah siti munirah ku yg comel, kenapa lah kau kurus sgt sygggg oi! hehehehe. munieeee farsha nk loss weight munie nk lost weight! tuka jom! HAHAHHA

acanmunie said...

tu lah, drive sorang bosan kan. hee.

okay tadehal lah zaty syggg oi, tggu kemunculan aku versi gemuk okayyy
:)

acanmunie said...

farisha yg comell oii, tak pyah kurus sgt lah kau tu, skrg pon awk tu dh lawa paham tak
:)

lynamalina said...

cane nak gemok? (ttbe nyemak)

hye munie :)

acanmunie said...

hye lyna.
:)

lahh, awak tanya saya? hee, lepas makan cepat-cepat gi baring pastu tidur. cuba try.

haha

acanmunie said...

japppp japp, lah emel ke? choiii, i siap panggil lyna. HAHAHA

emellll, emelll. (mcm ni kot ejaan dia, sebut reti, eja kureng) haha