Tuesday, April 13, 2010

majulah belajar untuk dekan.

hi,


yo wassup. saya lama tak update.


wah gila lama tak online. bukan apa ya kawan-kawan. malas nak on laptop. seriously, kalau once i dah on. i tak akan off for the next and next and next day. gila betul. but the main reason is, it's final yaww! study doh, bukan s-tido. wuuuuu heeee haaaaa kroihhh. gila kau munirah. esok 14th feb i start final, principles of economy. harap-harap kacang macam tanah. eh? okay, azan pula start 19th april. i ada 5 paper je. yeay! 14th, 17th, 20th, 22nd and i'm done with final. 23rd maybe i akan start goyang kaki di rumah sambil menantikan kepulangan budak dari batu pahat sana tu. heee. rinduuunya kat awak azan. balik cepat tau. rawr! 3rd sem wiil be start on 12th july. oh-emm-gee kau! 22-april sampai 11-july cuti. heaven gila kau munie. sumpah heaven. cayalah kau munie. kau memang hebat ah. (saja nak buat orang lain yang lambat habis paper tu jeles, HAHAHA)


ok bye, nak off dah. maka saya tidak akan on lagi laptop ini sampai habis final. ini pon on guna batteri laptop yang halflife je, sebab taknak guna charger. nanti kang on lama sangat. kalau guna batteri, senang sedikit. kena off cepat-cepat, kena tekan publish post cepat-cepat sebelum batteri 0%. (bila kau nak publish post ni munie?) ye ah, aku nak publish ni. bye! bye! and bhaii!


btw, good-luck my dearest muhammad azan bin omar! i know you can do it, you are brilliant, (mana taknye, dalam phone asek cakap pasal law kat aku) T___T. i always pray for you. like seriously okay! good-luck juga kepada semua kawan-kawan dan kawan di luar internet, mahupun di dalam internet. hopefully semua dapat dekan. (alaaa, tapi sem ni subject major susah sangat, macam mana ni.) T___T









selamat berjaya semua! ikhlas dari kami! HAHAHA.

_______________________________________________

2 comments:

atiqahzulkifli said...

all the best for you and azan hun!

acanmunie said...

alalaa thx dear.
:)

all the best for you too!